Resimlere Efekt Ekleme Yardım
-
selam arkadaşlar bu youtube de izlesene de felan filan izlediğim videolarda video ya tıklayınca arkada bir müzik çalıyor resimler filan geçiyor resimlerle beraber aşşağıdan yukarıya doğru kayan şiirler var bunları neyle yaparlar hangi programla yaparlar yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
-
abi en kolayı movie maker ondan yap ben kullanıom hemde her pcde yüklü amaonu tavsiye etmm sen movie maker 2.0 indir o gusel...
-
movie maker de aşşağıdan yukarıya doğru yazı yapamıyorum
-
yokmudur bu konuda yardımcı olabilecek birileri youtube da görüyorum adam yazıları aşşağıdan yukarıya kaydırarak getiriyor bunu hangi program yapar anlamadım
http://www.izlesene.com/video/muzik/118600/ender_norm_kafam_1_milyonun_dewami_full zahmet olmassa bakarmısınız -
imageready (Photoshopla birlikte gelen bir program)
la yapılabilir.
Ama sonuc olarak bir .gif alacaksın.
bir tane de gif to video converter a ihtiyacın olcak.
Çok çaresiz kalırsan bunu yapabılırsın..
Ama vardır kesin daha pratik bir yolu.
www.google.com !
-
evet pratik bir yöntemji olan varsa söylerse sevinirim herkes yapıyo bunu ama hangi programla yapıyor anlamadım
-
beyler bayanlar yardımcı olabilecek bir arkadaş yok mu bir tane program önerebilecek
-
arkadaşlar aranızda bu şekilde slayt hazırlayan olmadı mı hiç filmin başına jenerik gibi oyuncular yönetmen felan aşşağıdan yukarıya yada yukardan aşşağıya doğru kayarak devam eden yazı
-
efekt için memories on tv var hem fena değil hem de hızlı çeviriyor resişmleri efektli videolara ha kayan yazı olayına gelirsem
bu adreste movie maker ile yapımı anlatılmış umarım faydalı olur kolay gelsin
-
movie maker dan yapabilirsin .... bak şimdi tam ayrıntılı anlatacam güzelce takip et... başlat < windovs movie maker < filmi düzenle < yazı ve jenerik hazırla < istediini beyen ordan ( exmaple: filmin sonuna jenerik hazırla ) < yazı animasyonunu değiştir < kaydırma , perspektifli ... bitti gerisini görürsünz :)
-
arkadasım dediğini yaptım ama karektrer kısıtlaması var
Toplam Hit: 2543 Toplam Mesaj: 11