folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Resimlerinizi Profesyonel Ikonlara Çevirme {Videolu Anlatım- İşe Yarar}

Resimlerinizi Profesyonel Ikonlara Çevirme {Videolu Anlatım- İşe Yarar}

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    Resimlerinizi%20Profesyonel%20Ikonlara%20Çevirme%20|%20Videolu%20Anlatım%20|
    Resimlerinizi Profesyonel Ikonlara Çevirme | Videolu Anlatım |
    Elinizde Bulunan Resimleri Yada Hoşuna Giden Resimleri Profesyonel Bir Şekilde Nasıl Ikon Yapabilirsiniz?

Bu Videolu Anlatım İle,
    Resimlerini Ikonlara Çevirecek (Vista Destekli Büyütme Özelliği Dahil) Sevdiğiniz Ikonların Resimlerini Kolayca Nasıl Alabileceğinizi Öğreneceksiniz!

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    hep böyle birşey aramıştım ara sıra ama hiç bulmak için uğraşmamıştım :D.teşekkürler

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek
    Peki elinde icon arşivi olan var mı? Projelerde kullanmak için? Varsa paylaşırsanız çok güsel olur.

IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek
    güzel paylaşım. benimde işime yarar. saol...

Yakarız Bu Gezegeni...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek
    Logo yapımında işe yarar umarım yaramasada denemekte fayda var indiriyorum hocam teşekkürler..

Cagito ergo sum.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NPaX
    NPaX's avatar
    Erkek

işe yaruoo ;)

Legion_of_doom
Toplam Hit: 1115 Toplam Mesaj: 6