folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Resimli Porselen Kupa

Resimli Porselen Kupa

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

Müridler şimdi Ankaraya yeni geçtiğim için malesef Ankara'da ne nerede bilmiyorum... Sormak istediğim konu kısaca

Porselen kupa yaptırmak istiyorum kendime kahve çay vs içmek için ama...

üzerindeki resimleri ben kendim tasarlamak istiyorum. birde hani özel bir olay var ya içine sıcak su koyunca resmin ortaya çıktığı... 2 durum içinde birden yapılabilir mi? yapılabilirse ankarada nerededir? fiyatı ne kadardır bilen varsa sevinirim. birde o tip kupalarda ne kadar detay olabiliyor?

ilgi gösterenler için şimdiden teşekkür ederim.

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

ankara kardeş a.ş emin başer ulucanlarda

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Milamber bunu yazdı:
    -----------------------------

Müridler şimdi Ankaraya yeni geçtiğim için malesef Ankara'da ne nerede bilmiyorum... Sormak istediğim konu kısaca

üzerindeki resimleri ben kendim tasarlamak istiyorum. birde hani özel bir olay var ya içine sıcak su koyunca resmin ortaya çıktığı... 2 durum içinde birden yapılabilir mi? yapılabilirse ankarada nerededir? fiyatı ne kadardır bilen varsa sevinirim. birde o tip kupalarda ne kadar detay olabiliyor?

Hacı kimler yapar bilmiyorum ama  1 tane yapmazlar :|

ne diyon?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanCer
    CanCer's avatar
    Erkek

Milamber bunu yazdı:

kütahya da heryerde yapıolar... =) ama hiç sormadım fiyatını

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

gebze de yaptırmıştım daha önce bi arkadaşa. sen resmi cd içinde veriyosun. onlar kupanın üzerine basıp veriyolar. 1 tane yapmaz demiş arkadaşımız ama yapıyolar. fiyatı 20-25 tl arası bişeydi yanlış hatırlamıyosam. bi kupanın üstüne 2 tane resim bastırmıştım.

Naber la?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

evet bende biliyorum tek tek yaptığını...

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

http://www.hediyedenizi.com/Hediye-/29451/13//Mezuniyet/Sihirli_Kupa_-_Tek_Resimli_Renk_Degistiren_Foto_Bardak.htm

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Fotoğrafçılara yaptırabilirsin. Fotoğrafın ısınınca ortaya çıkanları sihirli kupa oluyor. Fiyat 20-25 TL civarındadır. İstanbulda olsan ben yapardım. Fotoğrafı sen yapacaksan 20x9 cm ebatlarında 300 dpi (pixel/inch) olarak ayarlarsan iyi olur. Boyutlar aşağı yukarı böyledir. Ya da önce fotoğrafçıdan bilgi al ben yapacağım de hangi boyutlarda yapman gerektiğini söylerler sana. Sormasan da en fazla kenarlardan 1 cm civarı kesilir fazla farketmez. Detay olarak da ısındığında aynen normal fotoğraf oluyor. Bu arada yaptırırsan yıkarken dış tarafını fazla bastırmadan yıka :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

yaparlar 1 tanesini maliyeti 5 lira bile değil 15 lira falan çekerler 10 liraya bağlarsın tasarımlarınıda kendin götürebilirsin 5 dakika içinde teslim ederler hatta yoğunluk yoksa

300 dpi olmasına dikkat et (tam ebatları aklımda değil ama yaptıracağın yere sormanda fayda var)

ankarada nerededir onu bilmiyorum

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Sincan tren istasyonu ile lale tren istasyonu arasında cadde üzerinde fotoğrafçı vardı tam adını bilmiyorum yapıyodu orası.

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
Toplam Hit: 2433 Toplam Mesaj: 10