Resmi Bir Amerikan Sitesi Türkiyeye Atıp Tutmuş
-
İnsan hakları raporu altında abartılı ve aslı olmayan olayları da anlatmışlar. Akp yönetimine aynı şekilde atıp tutmuşlar. Sanki Türkiye'nin yönetim şekli saltanatmış gibi göstermedikleri kalmış.
http://www.state.gov/g/drl/rls/hrrpt/2008/eur/119109.htm
Yazıyı Google Translate'den iyi bir şekilde çevirebilirsiniz.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
İnsan hakları raporu altında abartılı ve aslı olmayan olayları da anlatmışlar. Akp yönetimine aynı şekilde atıp tutmuşlar. Sanki Türkiye'nin yönetim şekli saltanatmış gibi göstermedikleri kalmış.
http://www.state.gov/g/drl/rls/hrrpt/2008/eur/119109.htm
Yazıyı Google Translate'den iyi bir şekilde çevirebilirsiniz.
doğru tesbit bunlar :) yakında saltanat değil,dikta rejimi gelecek böyle giderse... -
detaylı bakmadımda öle bi göz gezdirdim yanlış bişe yoktu.
-
C_e_Z_a bunu yazdı:
doğru tesbit bunlar :) yakında saltanat değil,dikta rejimi gelecek böyle giderse...
-----------------------------Tayyip amerikanın köpeği değil mi? Bunlar neden Tayyip'e atıp tutmuş?
-
it ulur kervan yürür :|
-
HaYVaN bunu yazdı:
C_e_Z_a bunu yazdı:
doğru tesbit bunlar :) yakında saltanat değil,dikta rejimi gelecek böyle giderse...
-----------------------------Tayyip amerikanın köpeği değil mi? Bunlar neden Tayyip'e atıp tutmuş?
Halka güya aramızda birey yok bizde haksızlıklar olduğunda karşı çıkarız imajı verecekler. Geçsinler bunları :) -
C_e_Z_a bunu yazdı:
Halka güya aramızda birey yok bizde haksızlıklar olduğunda karşı çıkarız imajı verecekler. Geçsinler bunları :)
-----------------------------Yazının devamını okursan kürtleri köle gibi göstermişler. Tamamını oku da anti-tayyipçilere mi yoksa kürtlere mi destek veriyorlar :S Tartışmak lazım başbaşa aslında ..
-
'açıkça eşcinsellere karşı ayrımcılık yok, iki gay ve lezbiyen hakları örgütleri, Lambdaistanbul ve Kaos GL, bu yasanın ilgili belirsiz referansları bazen esas alınmıştır toplumun "ahlak" ve "doğal olmayan cinsel davranış" iddia işverenler tarafından ayrımcılık.'
ne demiş burda anlamadım :| -
herşeyi anladım da bunları son 6 yılda yabancı bir ülkede - sadece ırakta - 1 mlyon küsür kişiyi öldüren bir ülkenin yayın organının söylemesine ne buyrulur ?