Resmi Tahribat Buluşmaları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Şöyle Bir Şey Tasarladım Kafamda

Şuana Kadar Yapılan Bütün Tahribat Buluşmalarındaki Fotoğraflar Ayrı Bir Bölüme Yerleştirilse Arşiv Vb Şeklinde Örneğin;

Bölümün Adı; Resmi Tahribat Buluşmaları

Konular ;

Fotoğraflarla Adana Buluşması

Fotoğraflarla İzmir Buluşması

Fotoğraflarla Antalya Buluşması

Gibi.Güzel Olur  Buluşmayı Gerçekleştirenler.

Fotoğrafın Üzerindeki Müridlerin Nicklerinide Yazdımı

Artık Yeni Gelenler Eskileri Görür Tanır,

Siteden Atılan Adama Bakarız Zaten Tip Yokmuş Deriz

OLMAMI ? 

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

olur tabi güzel olur.. fazla şafşatayada gerek yok.. 2-3 resim idare eder.. güzelde olur..  tabi yapılabiliyorsa.. zorluk çıkarmıyorsa.. sonuçta ben yapmayacağım..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

olma cunku tbt'in resmi bulusmalari sadece cebit fuarinda oluyor ve fuarda bol bol resim video cekilip google destegiyle beraber picasaya yukkeniyor. ana sayfada sag tarafta uyari bolumun altinda baglanti adresi mevcut.

http://picasaweb.google.com/tbtresim/

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Bencede olmaz.. Foruma konsa gereksiz geyik, makara döncek gidenler aralarında sohbete çevircekler, gitmeyenler öyle bakcaklar :|

Altan naptın oğlum :|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

mantıklı..

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celik
    celik's avatar
    Erkek

olabiliritesi var..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

müritlerden sakat olan adamlar var, sonra o fotorafı kaldırırmısın bu fotoğrafı kaldırırmısın mevzusu oluyor hocam, evlendirme sitesimi burası?

büyük toplantı fotoları ulaştığı taktirde picasaya koyuyuz zaten...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek

oldu olacak tag'layalım bööle.video portalı da olsun.facebook'a dönelim sonra dimi ?

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

müritlerden sakat olan adamlar var, sonra o fotorafı kaldırırmısın bu fotoğrafı kaldırırmısın mevzusu oluyor hocam, evlendirme sitesimi burası?

büyük toplantı fotoları ulaştığı taktirde picasaya koyuyuz zaten...

-----------------------------
    sinir bozucu bi olay.. :D

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
Toplam Hit: 1435 Toplam Mesaj: 9