Restore Failed For Server
-
Format atmadan önce backup almıştım şimdi geri atamıyorum üst üste bi kaç kere almışım bunu nasıl aşabilirim
"System.Data.SqlClient.SqlError: The media set has 2 media families but only 1 are provided. All members must be provided. (Microsoft.SqlServer.Smo)"
Mssql2008 ms dan deniyorum
önemsiz backupları attım önemli olanda bu problem oldu
-
arkadaşlar baştan prosedürleri yazmayım bilen yok mu
-
http://ekremonsoy.blogspot.com.tr/2009/05/systemdatasqlclientsqlerror-media-set.html
denedin mi bilmiyorum ama şurada güzel sade bir açıklama buldum
FCN tarafından 04/Eki/14 18:03 tarihinde düzenlenmiştir -
FCN bunu yazdı
http://ekremonsoy.blogspot.com.tr/2009/05/systemdatasqlclientsqlerror-media-set.html
denedin mi bilmiyorum ama şurada güzel sade bir açıklama buldum
Denemiştim olmadı 3 kere full backup aldım hepsi aynı klasöre aynı isimle başka bi yerde yok ama gene hata alıyorum
-
hocam bende şöyle bir sorun yaşıyorum her formattan sonra;
yetki verme sorunu sag tıklayıo db ye kullanıcı adımı yetki veriyorum yoksa mssql e eklemeye kalktıgımda çalışma durduruldu diyor sende bir denermisin

-
ElizaBeTH bunu yazdı
hocam bende şöyle bir sorun yaşıyorum her formattan sonra;
yetki verme sorunu sag tıklayıo db ye kullanıcı adımı yetki veriyorum yoksa mssql e eklemeye kalktıgımda çalışma durduruldu diyor sende bir denermisin

yok olmadı diğer restore ettiklerimde bi sıkıntı olmadan yaptı ama bunu backup alırken sonradan eklediigm bi kaç bi şey var diye üstüne 2 kere backup aldım
-
kullanici izinleri ile ilgili bir hata bu
-
yedek alınırken iki dosyaya yedek almışsın hocam (ikiye bölünmüş dosyalar), ve tek dosya ile geri yüklemeye çalıştığın için sorun oluşuyor. yani şöyle düşün bir dosyayı sıkıştırıyorsun part1.rar ve part2.rar diye, elinde part2.rar yok ve part1.rar ile tüm dosyaya erişmeye çalışıyorsun..
burda bazı çözüm yolları var hocam, tek tek dene bakalım.. işine yarayanlar olmuş. mesela kayıp 2. dosya için oluşturma v.s. de var
-
unbalanced bunu yazdı
yedek alınırken iki dosyaya yedek almışsın hocam (ikiye bölünmüş dosyalar), ve tek dosya ile geri yüklemeye çalıştığın için sorun oluşuyor. yani şöyle düşün bir dosyayı sıkıştırıyorsun part1.rar ve part2.rar diye, elinde part2.rar yok ve part1.rar ile tüm dosyaya erişmeye çalışıyorsun..
burda bazı çözüm yolları var hocam, tek tek dene bakalım.. işine yarayanlar olmuş. mesela kayıp 2. dosya için oluşturma v.s. de var
yok hocam tek yedek aldım. sırayla 5 ayrı db nın yedegını aldım yanlız bunu 3 kere farklı zamanlarda yedegini aldım.
şu kayıp 2 dosya oluşturma olayını denemdim bi araştırıyım
Helboy kullanıcı yetkilerine dün baktım bi şey değişmedi kullanıcı izinleri farklı mı oluyo