Retina Ekranda Ölü Pixel Sorunu ?
-
Selamlar,
Daha önce gözüme bir şey ilişmişti ama şimdi iyice fark ettim, apple servisi daha önce ekranı değiştirmişti (bunla ilgili bir konu açmıştım), ve şimdi değiştirdikleri ekranda 1 tane ölü pixel gördüm (1 ay kadar oldu değiştireli sanırm)..
Rahatsız eden bir durum yok ama bunun geleceği hakkında fikrim yok, bunlar çoğalıyorlar mı? retina ekran değişim fiyatı 2100 tl civarı.. Garantisi 22 mayısta bitiyor laptobun :) Ne yapmam gerekiyor fikri olan var mı? İlk kez ölü pixel ile karşılaşıyorum :)
-
Kesinlikle çoğalıyor. Bilgisayarın daha doğrusu ekranın olduğu bölüm ısındıkça daha artacaktır garantin bitmeden bir daha götürmelisin.
-
yarın başka bir şehire gidiyorum orda da apple teknik servisi var oraya sorayım bu durumu bakalım ne olacak. Bu adamlar bir sürü şey değiştirdiler, o yüzden tekrar değiştirirler mi bilmiyorum. Ayrıca 3-5 gün sürüyor değişimleri ama bilgisayar lazım oluyor orası sıkıntı işte şansa bak ya
-
Hayırlısı hocam umarım bir an önce olur
-
benim ekranda da sorun var ama aktif olarak kullandığımdan götürmeye üşeniyorum. değişimi hemen yapabiliyorlar mı kaç gün sürüyor bilgisi olan var mı?
-
Değişiyor ama bildiğim kadariyla en fazla 15 is günü
-
Buremba bunu yazdı
benim ekranda da sorun var ama aktif olarak kullandığımdan götürmeye üşeniyorum. değişimi hemen yapabiliyorlar mı kaç gün sürüyor bilgisi olan var mı?
daha önce bir konu açmıştım hocam, 1 hafta civarı sürmüştü bende ama adamlar ekranı (komple), sağ i/o boardu, bataryayı, kasayı,klavyeyi değiştirmişler.. Parça beklemeseler 3 güne teslim edeceklerdi. Tabi türkiyede işler ne kadar uzun sürüyor bilmiyorum.
fanda bir problem çıkmıştı onu verdiğimde 1 gün sonra yapmışlardı ama diğer gün teslim almıştım
unbalanced tarafından 07/May/15 03:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Dün sabah 11 de verdim laptopu bugün 16:30 aradılar bittiğine dair. hiç bir sorun çıkarmadılar bir pixel için. Ne zaman değiştirdiniz ekranı diye sordu biri dedim 1 ay önce falan. Yeni ekran Hollanda dan geldi, 24 saat sürüyormuş gelmesi siparişten sonra. Cidden teknik servis anlayışı çok Hoşuma gidiyor bunların. Garantinin bitmesine de 10 gün kaldı :)
-
Apple candır