folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Retouch Pilot 3.4.1 (Resimlerdeki Çizik, Yırtık İzleri Ve Lekeleri Kaldırma Programı)

Retouch Pilot 3.4.1 (Resimlerdeki Çizik, Yırtık İzleri Ve Lekeleri Kaldırma Programı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Retouch%20Pilot%203.4.1%20%28Resimlerdeki%20Çizik,%20Yırtık%20İzleri%20ve%20Lekeleri%20Kaldırma%20Programı%29

Retouch Pilot programıyla görüntü dosyalarınız üzerindeki çizgi, leke hatta resmin içinden geçen bir elektrik kablosunu bile kolayca resimden kaldırabileceksiniz. Üstelik program bünyesinde kullanıcıya örnek olması amacıyla video anlatım tarzında, programın görüntüler üzerinde nasıl kullanılabileceğini gösteren yedi adet resim düzenlemesi göstermektedir.Program, nostalji amacıyla resimlerini düzenlemek isteyen kullanıcıların gerek duyduğu bir düzenleme yazılımı olma niteliği taşımaktatır. Eski resimleriniz üzerindeki kırılmaları , lekeleri hatta yüzdeki pürüzleri bile düzeltebileceksiniz.

http://freakshare.com/files/5jfmcc2h/Retouch-Pilot-v3.4.1.rar.html

gidipte fotoğrafçıya para bayılmayın bunu kullanın.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

güzel bir şeye benziyor bir yırtık foto taratıp deneyeyim.

enjoy i'm vaccinated
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

sağolasın gerçekten iş görür program. bu konuları tartışmaya gerek yok bence agalar. sonu yok nasıl olsa.

EDİT: aga nasıl bi siteye upload ettin yahu indiremedim bi türlü. IDM hemen atlıyo indi diyom indirmiyo. sonradan IDM çıkınca iptal kapat diyom gene indirmiyo. şaştım napem :F

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

photoshop hallediyor bu işi 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
Toplam Hit: 1178 Toplam Mesaj: 4