Retro Oyunlar
-
Bu aralar evdeki TV box a retroarch kurup retro oyun oynamaya merak saldım ama bu oyunların toplandığı tek link bir dosya bulamadım bi ara hiremcoteknik in sitesinde çok kapsamlı vardı ama dosyayı silmişler yaklaşık 40 GB falan dı bu şekilde tek link ile indirebileceğim adres bilen yada elinde olup paylaşacak Lara şimdiden çok teşekkür ederim
-
Sup konsola bakabilirsin. İçinde 400 tane oyunla geliyor. TV desteğide var.

-
-
chirkin01 bunu yazdı
Bu aralar evdeki TV box a retroarch kurup retro oyun oynamaya merak saldım ama bu oyunların toplandığı tek link bir dosya bulamadım bi ara hiremcoteknik in sitesinde çok kapsamlı vardı ama dosyayı silmişler yaklaşık 40 GB falan dı bu şekilde tek link ile indirebileceğim adres bilen yada elinde olup paylaşacak Lara şimdiden çok teşekkür ederim
MiBox'a Kurdum Ben Geçen Nes Tsubasa Bile Kastı Stabil Çalışmadı.. Yanlış Birşey Mi Yaptım Acaba..
-
elyos2600 bunu yazdıchirkin01 bunu yazdı
MiBox'a Kurdum Ben Geçen Nes Tsubasa Bile Kastı Stabil Çalışmadı.. Yanlış Birşey Mi Yaptım Acaba..
Elimde hiremco X6 pro max diye bi tane TV box var PSP PS1 ps2 oyunlarını emülatörle takılmadan gayet güzel oynatmıştı bende retroarch kurup hepsini deneyeyim dedim elindeki cihazın işlemcisi ile alakalı olabilirmi
chirkin01 tarafından 28/Tem/25 20:28 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
Sup konsola bakabilirsin. İçinde 400 tane oyunla geliyor. TV desteğide var.

Hocam cihaz almaktansa elimdekini değerlendireyim dedim
-
torpedo_XL bunu yazdı
Şuan çalıştığım için deneyemedim ama bunu retroarch ta açabiliyormuyuz
-
chirkin01 bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdı
Şuan çalıştığım için deneyemedim ama bunu retroarch ta açabiliyormuyuz
Şimdi denedim güzel oldu teşekkürler