Revoflex Xtreme Kullanan Varmı
-
Arkadaşlar boy 1.75 Kg 88 3 gün önec spor salonuna başladım ve bi an önce kilo vermek istiyorum o yüzden bu aleti alıp evde boş oldugum zaman çalışmak istiyorum göbekleri eritmek için yemeklerimi de kıstım zayıflamak için yada bunun yerine yağ yakıcı ürünmü alsam L-Carnitine 1000 ml.
-
Karnitinin katabolizmada görevi var (uzun uzun yazmaycağım) ama yağ yakımını arttırdığı yönünde herhangi bir bulgu yok şimdilik. Öteki aleti de alma parana yazık. Spor salonunda hocanı dinle çalış, evinde dinlen.
-
Hocam öylede valla zayıf insanları görünce kendimden soguyorum kazan gibi göbek var maşallah :)
-
Yok abi zayıflamak bence bu nutrition firmalarının veya bu tarz egzersiz aleti üreten firmaların abarttığı kadar zor değil. Bence spor salonunda en önemli iki şey var; niyet ve diyet. Motivasyonunu yüksek tutucaksın, disiplinden kopmayacaksın. Bunların yanı sıra, yediğine içtiğine özen göstereceksin. Gerçekten son teknoloji süper hebeburner extremehödö aletine veya tamamen bitkisel bıdıbıdıloss ilacına ihtiyacın yok. Söylediğim iki faktörde sıkıntın yoksa eninde sonunda sonuç elde edeceksin. Eğer varsa bu alacaklarının faydası olacak olsaydı bile olmazdı zaten.
-
l-carnitin alma CLA al l-carnitin =parçalanmış yağ hücrelerini mitokondriye taşır. CLA = vucut üzerindeki bölgesel birikme sonucu oluşan yağ tabakasını kana karışmasını sağlar.
yani önce CLA al, l-carnitin in etkisi %20 geçmez oda max. para sorun değilse 2 sinide al 2 sinide beraber kullan ama bol bol kardiyo yap diyetle beraber 1 ay da sonuç alıcaksın 3 ayda da istediğin hedefe kesin ulaşırsın ama kararlı olaman gerek herşey akviye ilaç değil..
bide l-carnitin kullanmasan bile yağ tabakalrı diyet ve kardiyo sonucunda vucutdaki doğal carnitin ilede halledilir yada idrar olarak çıkar ama kullanırsanda kardiyolarında performans düşüşünü bi miktar engeller. öncelliğin CLA olsun.
edit:ben GNC pro performance CLA kullnıyom çok memnum önerrim bu aralr indirim vardı 93tl fln dı 1.5 ay yeter sana
EdepsizPenguen tarafından 17/Şub/14 22:16 tarihinde düzenlenmiştir