Revolution Slider Olan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

merhaba, revonun aşağıdaki hali elinde olan varmıdır? bir iş için kullanılacakta elinde olan varsa paylaşırsa cok sevinirim. Warezde vs hepsi eski sürümler.

http://codecanyon.net/item/slider-revolution-responsive-jquery-plugin/2580848

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caagroup
    caagroup's avatar
    Erkek

kaynak kodu senin tarayicinda derlenen ve demosu olan seyi neden baska yerlerde ariyorsun ki ;)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
    caagroup bunu yazdı

kaynak kodu senin tarayicinda derlenen ve demosu olan seyi neden baska yerlerde ariyorsun ki ;)

direkt temiz olarak lazım hocam toparlamayla ugrasamıyorum şuanda.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

güncel arkadaslar

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    insidae bunu yazdı
    caagroup bunu yazdı

direkt temiz olarak lazım hocam toparlamayla ugrasamıyorum şuanda.

ozaman alacaksın . yanı bunu sıteye entegre etmek ıcın ugrasacan zaman zamanın uzerıne cok az ekleyerek kaynaktan alabılırsın 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 1109 Toplam Mesaj: 5
revolution slider slider jquery slider