folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Revolutiontt'nin Yaptigina Bakin..(Duyurusu)

Revolutiontt'nin Yaptigina Bakin..(Duyurusu)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

%3chow/Hide Jan-30-10 - With all our new users from the Christmas signups coming up on the time requirement for power user, we would like to take the opportunity to remind everyone that the Invite a friend-a-thon is on and in full swing with several users already meeting target requirements and being awarded their GBs. For you new users feel free to check it out, it is an easy way to introduce your friends to Revolutontt and to earn some free GB in the process.

Power User Requirements: You have been be a member for at least 4 weeks, have uploaded at least 25GB and have a ratio at or above 1.05

Invites can be requested HERE for all those users eligible.

Contest Awards:
    Stage 1 - 25GB credit when you have 2 qualifying invitees all with a minimum of 20GB downloaded and a ratio of above 1.0.
    Stage 2 - 25GB credit when you have 3 qualifying invitees all with a minimum of 35GB downloaded and a ratio of above 1.0.
    Stage 3 - 50GB credit when you have 5 qualifying invitees all with a minimum of 40GB downloaded and a ratio of above 1.0.
    If you go beyond this, you will qualify for promotion above VIP -
    TT Gold Club - plus a 500GB reward.

Full contest details can be found HERE

There are some exceptions to who qualifies for this. As of our Goodwill Weekend many of you may have heard we blocked certain countries from signup to Revolutiontt. This decision wasn't made lightly, since opening the site so many years ago we've had several geographic locations that continue to be a issue for us. Not all but most users from these areas are repeatedly breaking site rules and take up a huge amount of staff time to respond to and take appropriate action. As a result membership has been closed to the following countries and current users from these regions are not eligible for invites.

Brazil
    Egypt
    India
    Israel
    Pakistan
    Portugal
    Romania
    Saudi Arabia
    Turkey

All current user from these region can rest assured your continued use of the site will not be blocked. From this point on however no new members from these countries will be allowed. Failure to comply with this will result is the loss of both accounts.

Not : Artık sanırım üyelikleri Turkiyeye tamamen kapattilar..Gerisini pek anlamadim.Bi yarisma varmis, ne yarismasi o ?

ingilizcem yokta :D

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yaa hoca ben size ratio cheating programları kullanmayın dediğimde yapacak birşey yok dediniz. Cheaterlar yüzünden bizim download etmemiz de mümkün olmuyor demiştim. İşte bir örnek daha. Allahtan internette bazı gizli siteler var da kimse bilmiyor. Yoksa hepsinnden banlanacaz aq

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

diamonique bunu yazdı:
    -----------------------------

Yaa hoca ben size ratio cheating programları kullanmayın dediğimde yapacak birşey yok dediniz. Cheaterlar yüzünden bizim download etmemiz de mümkün olmuyor demiştim. İşte bir örnek daha. Allahtan internette bazı gizli siteler var da kimse bilmiyor. Yoksa hepsinnden banlanacaz aq

o gizli siteleri söylesene :)

belki üyeliğim vardır :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

cuneyd bunu yazdı:

Adı üzerinde gizli :) Sadece baş harfleriyle tanınırlar. FTN, SCC, GFT, CN, AL, PTN, ScL vs

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

diamonique bunu yazdı:

cuneyd bunu yazdı:

Adı üzerinde gizli :) Sadece baş harfleriyle tanınırlar. FTN, SCC, GFT, CN, AL, PTN, ScL vs

ehehe :) bu siteleri çok duydum :)

ama paylaşımları az gibi sanırım..

bi torrentleech gibi çok torrent var mi :) ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

cuneyd bunu yazdı:

diamonique bunu yazdı:

cuneyd bunu yazdı:

Bu siteleri çok duydun da gerçek adreslerini biliyor musun? Yok. Ayrıca bu sitelerdeki kullanıcıların çoğu seedboxa sahip olduğundan hayvan gibi download hızı var. Ayrıca şunu söyleyeyim. Yukarıdaki 7 siteden 3'ü ki aralarından bir tanesi dünyanın en iyi sitesi ratio free trackerdır yani belli bir ratio yapmana gerek yoktur. Sadece 48 saat seed yap yeter. TL 25000 torrente sahip. Mesela SCC de bir sürü paket torrent var. Onları açsan TL yi katlar. Ve de şöyle bir durum var. SCC deki müzk ve paket dosyalar da free :D Onu da ekleyince 7 sitenin 4 ü free oluyor. :D Yaa hoca işte böyle :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

diamonique bunu yazdı:

cuneyd bunu yazdı:

diamonique bunu yazdı:

cuneyd bunu yazdı:

Bu siteleri çok duydun da gerçek adreslerini biliyor musun? Yok. Ayrıca bu sitelerdeki kullanıcıların çoğu seedboxa sahip olduğundan hayvan gibi download hızı var. Ayrıca şunu söyleyeyim. Yukarıdaki 7 siteden 3'ü ki aralarından bir tanesi dünyanın en iyi sitesi ratio free trackerdır yani belli bir ratio yapmana gerek yoktur. Sadece 48 saat seed yap yeter. TL 25000 torrente sahip. Mesela SCC de bir sürü paket torrent var. Onları açsan TL yi katlar. Ve de şöyle bir durum var. SCC deki müzk ve paket dosyalar da free :D Onu da ekleyince 7 sitenin 4 ü free oluyor. :D Yaa hoca işte böyle :D

hoca sunların tam adreslerini gondersene :)

sadece merak ettim, yoksa üye olamayacağımı sende biliyorsun bende biliyorum :)

zaten elimdekiler de bana yeter..Sadece merak ettigim icin adresleri istiyorum :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

mesela

FTN = https://feedthe.net/ (kaynak: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ftn) [site mail server'a yönlenio.başka bi folder'da olabilir site]

---------------

Gerçektende "çok" gizli sitelermiş...

Boy boy linkleri yazıyo elli bin tane sitede.Neresi gizli ya...

http://filenetworks.blogspot.com/2008/01/popular-torrent-tracker-abbreviations.html

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
Toplam Hit: 1264 Toplam Mesaj: 8