Reyting Nedir, TV Bir Uyuşturucu Mudur?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    resulkaynar
    resulkaynar's avatar
    Erkek

Peoplemeter denilen cihaz hakkında bildikleriniz neler?
    Reyting ölçümleri ülkenin eğitim düzeyini mi yansıtır yoksa eğitim düzeyini etkiler mi ?
    TV özgür olabilir mi?
    TV'nin uyuşturucu etkisine örnek neler verebilirsiniz?
    TV yıllarca gündem değişikliği yapmadı mı, siyasilerin elinde mi?
    Sansür bir toplumda nesil kaymasına sebep olur mu?
    Reytingler nasıl bir hareketle yanılgıya uğrar?
    Rtük halkı nasıl yönetir ?

Arkadaşlar bu konu siyasi değil, fekat eğitim düzeyinin gelişimine etki edebilecek bir konu olduğundan fikir ayrılıkları çıkabilir, objektif olalım.
    Fikirleriniz nelerdir?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

Dediklerinin dışında ama dsmart ve digiturkteki izleme alışkanları verisi kimsede yok :|

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    resulkaynar
    resulkaynar's avatar
    Erkek

Peoplemeter'in hala Türkiye'de 2500 civarı olduğu söyleniyor. Kitlesel bir hareketle 2500 aileden 100'ünü etkilersen ortalama 400 birey yapar ve 3.000.000 kişiyi temsil eder, bu da %4 yanılgıya uğratır reytingeleri gibi bir hipotezim var benim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    resulkaynar
    resulkaynar's avatar
    Erkek
    SUPERBICO bunu yazdı

Dediklerinin dışında ama dsmart ve digiturkteki izleme alışkanları verisi kimsede yok :|

Hocam bu yasak değil mi peki? Bunun elbet bir cezası vardır? Digitürk ve Dsmart bu bilgiye sahip mi, yani üyelerin hangi kanalları izledikleri, o kanalların aylık kaç kere izlendiği kestirilebiliyor mu?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

tv'nin etkileri ile ilgili birçok makale,kitap,belge var sana tavsiyem Neil Postman'ın makalelerini okuman. En azından Neil Post-News makalesini ve yine Neil Postman'ın Öldüren eğlence Televizyon adlı kitabını kesinlikle oku

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    resulkaynar
    resulkaynar's avatar
    Erkek

sağol hocam, neil postman baya sıkı bi adama benziyor rahmetli. bu tarz bi bilinç aktarmaya çalışıyorum bende zaten. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

uyuşturucu zararlıdır <_<

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Evdeki tv'nin üstüne ne kadar yanıcı madde varsa döküp imha ettik mutluyuz lan :)))

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    resulkaynar
    resulkaynar's avatar
    Erkek

Zaten deneylerle saptanmış bir bilgiymiş o, elektrikler kesilince insanlar daha bir mutlu olmuyor mu, evde, sokakta iletişim kurabilceği insan varken? Ama TV'ye kaptırmış gidiyoruz, kurtlar vadisi insanların devlet hakkında bir şeyler bildiğini sanıp konuşmasına sebep oluyor bence, korkutuyor halkı.

Toplam Hit: 1011 Toplam Mesaj: 9