Rise Of Flight License Key? Sapıtıcam
-
la oyunu indirdim içine license keyini aymamışlar sitesine üye olmadan çalışmıyo siteye üye olurkende böyle bişi istiyo saatlerdir aradım bulamadım
bi yardım edin da
-
up up
yine sanmıyorum ya belki akşamcılarda vardır :)
-

yukarı up
-
güzel oyunmuş bende talibim bu keye :| =)
yukarı !
-
oyunun cracki yok piyasada varda ücretli warez sitelerinde var beleş wareze düşmedi daha sinir oluyorum
sanırım oyun internet üzerinden başka kişilerle oynanıyor metin 2 gibi online oyun manyak bişi
ama oyunu açıncı üyelik bilgisi istiyor üye ol diyorsun üye olma sayfasına yönlendiriyo kayıt olurken licanse key soruyo asıl sorun orda işte
adamlar çok iyi sistem yapmış kahretsin :)

-
dj_alper destekçinim yokmu arkadaş şu oyunun sahtesinden licence keyi intihatmı edelim illaki yani :D
oyun çok geniş ve görevli mörevli birşey hadi arkadaşlar şu kardeşlerinize biraz yardım edin araştırdım bir şey bulamadım:S
-
alper ümidi kesti galiba =) hawx felan oynamaya başladı.. bende başlayacamda rs prem. olsa =(
-
ya baktım biraz uyanık herifler lisans bulsan bile uçakları parayla satıyorlar...çok bozuldum bu işe:S
-
MaQneToR bunu yazdı:
-----------------------------
alper ümidi kesti galiba =) hawx felan oynamaya başladı.. bende başlayacamda rs prem. olsa =(
-----------------------------hawx rulzz :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------MaQneToR bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hawx rulzz :)
-----------------------------rs prem. buluveğde bir mürit daha gelsin oyuna =)
-
http://www.youtube.com/watch?v=JrT1CI9hjmI&feature=channel
yav alakası yok biliom ama yen konu açmıyayım dedim
şunun arkasında çalan müzik kimin ve adıney bilen varmı