Rising Antivirus 2008 (Tam Sürüm)
-
Sizi tüm virüs çeşitlerine karşı koruyan, sık güncellenen, kullanıcı dostu bir antivirüs.

İnternet kullanımının günden güne artmasıyla birlikte, güvenlik sorunu da katlanarak devam ediyor. Eskiden sadece disket içindeki dosyalara çift tıklayarak çalıştırılan virüsler, artık anında mesajlaşma programları, e-posta uygulamaları ve hatta web sitelerinden dahi bulaşabiliyor. Üstelik sadece virüsler değil, trojan, worm, hijacker, dialer, spyware gibi pek çok kötü amaçlı yazılım, sistem güvenliğini ve mahremiyetinizi tehdit ediyor. Kötü amaçlı yazılımlardan kurtulmak, sisteme girişi engellemek için kullanabileceğiniz pek çok güvenlik yazılımı bulunuyor. Ancak bu yazılımların ne kadar güçlü olduğu, dikkat edilmesi gereken en öenmli konu.
Her kullanıcı için farklı kurallar
Rising Antivirus, her ne kadar henüz çok fazla duyulmamış olsa da kısa sürede kullanıcıların beğenisini kazanmış bir yazılım. Yazılımın en büyük özelliği güşük sistem kaynağı ihtiyacı. Bunun Yanında oldukça sade bir arayüze sahip Rising Antivirus, bu özellikleriyle son kullancılar için en iyi bir çözüm niteliğinde. Rising Antivirus'ü sisteminize kurarken, belleğiniz olası virüs enfeksiyonuna karşı otamatik olarak taranıyor. Kurulum işlemi tamamlandıktan sonra, günlük arama ve sistem başlangıcı sırasında tarama gibi özelliklerin aktif olup olmamasını seçebiliyorsunu. İsterseniz bu ayarlara daha sonra yazılımın ayarlar bölümünden tekrar ulaşabilirsiniz.
Rising Antivirus gelişmiş ayarları sayesinde kullanıcıların açık kural oluşturmasına imkan tanıyor. Böylelikle her kullanıcı kendine ait kurallar sayesinde, bilinen tüm virüsler anında yakalanabiliyor. Yine güçlü temizleme modülü ile bu virüslerden kurtulmak da çok kolay. Aynı şekilde yazılımın güçlü sezgisel virüs yakalama özelliği sayesinde, yeni çıkacak virüs tehditlerine karşı da etkin koruma sağlanıyor. Otomatik akıllı güncelleme teknolojisi sadece virüs veritabanını değil, yazılımın kendisini de güncelliyor. Rising Virüs Laboratuarları gün içerisinde üç kere güncelleme yayınlayarak kullanıcıların güncel bir korumaya sahip olmasını sağlıyor.
Uygulamalarınız güven altında
Uygulama koruması sayesinde uygulamalarınızı tüm tehditlere karşı koruyan Rising Antivirus sayesinde MSN gibi anında mesajlaşma programlarıyla bulaşabilecek virüsler de engelleniyor. Yazılım tüm bunların dışında anti DLL enjeksiyonu, anti kod enjeksiyonu, anti bellek modifikasyonu, anti bellek okuması, erteleme önleme, yok edilme önleme, anti gönderme taklidi ve anti anahtar taklidi gibi sekiz farklı kurala sahip.
Rising Antivirus, bir kere sisteme kurulduktan sonra bir daha asla ayar yapmanızı gerektirmeyen, oldukça güçlü bir antivirüs yazılımı. Sisteminize sinsice girmeye çalışan zararlı tum yazılımları anında fark edip bloke eden, sistem kaynağını minimum seviyede kullanan yazılım, sık güncellemeleri ve kullanıcı dostu arabirimiyle de birçok rakibine göre üstünlük sağlıyor.
Detaylar
Firma: Impeks Bilişim ve Güvenliği Ltd.
Lisans: Tam Sürüm
Platform: Windows XP / Vista
Boyut: 54,3 MB
Sürüm: 2008
Web: www.impeks.com.tr
Artıları
(+) Sık Güncelleme
(+) Düşük Sistem İhtiyacı
(+) Güçlü Virüs Tarama
(+) Basit Arayüz
Eksileri
(-) Türkçe dil desteği yok
PCWorld Ekim 2008 Sayısı'ndan Alıntırdır...
-
ilk defa duydum :|
avira foreva :D
-
PCWorld Okudum Orada Bayaa Övülmüş Bir Antivirus bende bir yükleyeyim dedim şuan mutluyum pc açılışında kendi taramasını yapıyor ama açılışta açıldıktan sonra değil ayrıca vistada bir program izin istediğinde üstte simgesi çıkar taratma amaçlı güzel bir antivirüs programı ben PCWorld'ün yalancısıyım günahı onların başına :D:D:D
-
www.impeks.com.tr ne ya sitesi bile hazırlanıyo daha =D
adamlar hesapta Türk, Türkçe desteği yokmuş haha =D
-
abi walla çömezliğim kalkmış haberim yok çömezlikten sonraki ilk konu siftahım walla bende dergide okudum ben kullanıyorum dergi wermiş cd de kurulum war tam sürüm ^^
-
salla bunu ya :)
gelsana avira kuralım =)
bundan bişey olmaz
-
ben şuan için memnunum abi :D bir durum olursa avira kullanırız ben bir avast kullandım sonra kaspersky sonra Nod32 ama nod bayaa ii geldi sxe engellediği için sildim en son gerçi kullanmasamda virüs bulaşmıyor bilgisayarı kullanmayı dosya download etmenin usulünü bildikten sonra pc ne birşey olmaz 1 tane wirüs buldu o da büyük iht. babamın getirdiği filmlerden bulaştı daha öncede olmuştu ^^