Rize De Teröre Silahlı Protesto!!
-
Rize de düzenlenen teröre karşı düzenlenen protesto da dayamayıp silahına sarılan bir adamın halidir.15 mermi sıktıktan sonra ağlamaya başlamış, tam olark da konuyu bilmediğim için net birşey yazamayacağm.. izleyin
-
Sayın müritler.Bu konuların fazla abartılmaması taraftarıyım.Bende cok uzuldum orospu cocukları tarafından kalleşce oldurulduler ama aglamamak lazım biz aglayınca o.c seviniyor.Bu insanlar sehit oldu bu mertebeye ulasmak gurur verici bişey sahsen ben sehit olarak olecegimi bilsem uzulcegim yerde sevinirim..Olay olaylar hepmizi uzdu farkındayım ama aglamanın hicbir faydası olmaz sadece bu tarz olayların bidaha olmaması icin caba gosterebiliriz...
hocam paylasım icin teşekkür ederim ustune alınma sakın genel bi yorum benimki..
-
Abi adamın şov için yapmadığı suratından belli bi kere..
İkincisi yargılamadan önce adamın psikolojisini bilmek lazım, kimbilir belki çok sevdiği bir yakını şehit olmuştur, belki olanları içine sindirememiştir..Her şey olabilir..
Bu yüzden; özellikle böylesine derin konularda yorum yaparken bir kaç kez düşünmek gerekir..
swat ya da hope_siz sizinle alakası yok söylediklerimin, genel bi yorum
-
Tv de görmüştüm bunu bu 21.10.07 de verdiğimiz şehitler değilde ondan önceki pazar günü kaybettiğimiz şehitlerimiz için yapılan protesto gösterisinde gerçekle$mişti bu olay :/ pff halkın sabrının ta$tığı nokta budur arkada$lar :|
-
Evet konunun tarihine bakınca öyle olduğu anlaşılıyor :) İlk başta hortlatmak istemedim ama adamı görünce içimde kaldı, hakim olamadım kendime :)
-
Bizim emlekette de millet diş bilenmeye başladı. Hayırlısı olsun ama halkın sabrı taşarsa ortalık baya karışır...
-
Rabbim sonumuzu hayırlı eylesin. Bir kaç soyukırık pkklı orospu evladı yüzünden iç savaşa sürükleniyoruz.
Eğer Türk Irkı bu hükümetden terorle mücadele konusunda istediğini alamazsa yeterli yaptırımları göremezse görevi (Terorle Mücadele) kendisi devralır. İşte ozaman inanın çok kötü olur. Kurunun yanında yaşda yanar. Türk Irkı'nın nefreti gibi hiçbişey olamaz.
-
adam manyak karizma ya .
baba ic savasa neden surukleniyoz susmaya devammi edelim topunu kesesim geliyo ya
-
Bu arkadaş çok iyi birisine benziyor :(