RJ45 Ağ Kablosu Bağlantısı Olan Kablosuz Adaptör Tavsiye Edebilecekler.
-
Uzak sayılabilecek (6 kat aşağıda) kablosuz modeme ulaşmak için kablosuz ağ adaptörü arıyorum. Buldum ama bende ağa bağlanması gereken 2 bilgisayar ve 1 de yazıcı var. Bulduklarımın bağlantısı USB. Bana Cat5 veya Cat6 kaplo bağlantısı olan RJ45 portluları yani bildiğimiz ev ve işyerlerinde kullandığımız kablolu ağ bağlantısı olan modeli lazım. Bulduklarımın hepsi USB. Yokmu çaresi.
http://www.bimeks.com.tr/urun/111923/tp-link-wn7200-yuksek-guclu-usb-adaptor.aspx#photos

Bana bu türlerin Ağ kablosu kullananı lazım.
-
Güncel.
-
bu cihazın rc45 çıkışlısınımı arıyorsun doğrumu anladım? Eğer öyle ise Dönüştürücü alıp takabilirsin.
-
Hocam yazıcın usb il bilgisyara baglanıyyorsa sıkıntı yok bu cihazı alırsın baglanırsız kablosuz olarak modeme daha sonra bu cihazla baglandıgın bilgisayardan internet olmayan cihaza cross kablo ile baglanırsın bu arada iki bilgisyar hem nete hemde yazıcıyı kullanabilir olur.
-
ersn bunu yazdı:
-----------------------------bu cihazın rc45 çıkışlısınımı arıyorsun doğrumu anladım? Eğer öyle ise Dönüştürücü alıp takabilirsin.
-----------------------------Dönüştürücü nerede satılıyor. İnternette bulamadım.
-
musa-90 bunu yazdı:
-----------------------------Hocam yazıcın usb il bilgisyara baglanıyyorsa sıkıntı yok bu cihazı alırsın baglanırsız kablosuz olarak modeme daha sonra bu cihazla baglandıgın bilgisayardan internet olmayan cihaza cross kablo ile baglanırsın bu arada iki bilgisyar hem nete hemde yazıcıyı kullanabilir olur.
-----------------------------Yazıcıyı kullanmak için bilgisayarın açık olması gerekiyor. Aslında pek sorun olmaz ama ikinci bilgisayarı internete bağlayamam. Yazıcıyada ulaşamaz. Her şekilde olmuyor yani.