folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Roaccutane Ve Dövme

Roaccutane Ve Dövme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

arkadaşlar merhaba, yaklaşık 6 aydır roaccutane tedavisi görüyorum. bu ay tek doza düştü ve ilaç bu ay bitecek. nette dövme konusunda çeşitli fikirler var. yaptırılır yaptırılmaz gibi. acaba bu konuda bir deneyimi olan var mı? bitince yaptırılabilir mi?

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

En iyisini doktor bilir ama bence 6-12 ay cildinin toparlanmasına fırsat tanı.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

diamonique bunu yazdı:
    -----------------------------

En iyisini doktor bilir ama bence 6-12 ay cildinin toparlanmasına fırsat tanı.

Vallahi ağlarım...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

O ilacı kardeşimde kullanmıştı ne hale getiriyordu çocuğu ya, ağzı yüzü kuruyordu beter oluyordu, geçmiş olsun dövme konusunda bir fikrim yok, ama bu forumun sağlık bölümünde tartışılmış incele bi,

http://www.frmtr.com/saglik/3744542-roaccutane-ve-dovme-yaptirmak.html

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:

O ilacı kardeşimde kullanmıştı ne hale getiriyordu çocuğu ya, ağzı yüzü kuruyordu beter oluyordu, geçmiş olsun dövme konusunda bir fikrim yok, ama bu forumun sağlık bölümünde tartışılmış incele bi,

http://www.frmtr.com/saglik/3744542-roaccutane-ve-dovme-yaptirmak.html

Değil insanın dudağı, büzüğü bile kuruyor. Lanet ilaç. Okudum burayı fakat kimse tam bir şey söylememiş.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek

Ben kullandım gerçi tedaviyi tamamlamadım 2 ay dayanabildim.Sadece fiziksel değil ruhsal olarakta boğuyor o ilaç ya bide 1 sene kan veremiyorsun felan en iyisi doktorla gorus hocam,istanbulda oturuyorsan bakırköy lepra hastahanesine git sıra felanda yok sor çık.

profesyonel kahveci?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HacKeR_tr
    HacKeR_tr's avatar
    Erkek

Ne kadar istemesemde bende kullandım 4 ay ve doktorla kavga edip yarıda bıraktım.

Kullanmadın çok zaman oldu ilaç bitmiş olması lazım diyor ben yok kullandım diyorum kendim aldım her gün amk anlamıyordu çarptım kapıyı çıktım.

Çok şükür kurtulduk sivilcelerden şu an için sıkıntı yok senesi olacak.

Günlük 50 mg almama rağmen hafif bir dudak kuruluğu dışında bir sıkıntım olmadı ki sıra arkadaşım yürüyen ölüydü ilaç yüzünden :S

Yani uzun lafın kısası ben yaptırırım sıkıntı çıkarmaz bünye ama sen yaptırırsın reaksiyon başlar en iyisi ilaca başlatan doktora git ve danış güzelce konuş en kesin 

güvenli bilgiyi edinmiş olursun.

Hatalarımla varım, hatta hatasızlıkla gurur duyacak kadar alçalmadım.
Toplam Hit: 3936 Toplam Mesaj: 7