Road Star Teyp Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

slm dostlar teyp vıdeo yukluyorum cogu vıdeo oynarken takılı kalıyor  duz gun ılerlıyen vıdeo yok neredeyse donusturucu programdamı piçlik var yoksa teyptemı 

ROADSTAR RD8410N NAVİGASYONLU TV'LİOTODVD ÇALAR     dvd izlerken sorun yok 

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

convert de sıkıntı olabilir tam olarak uygununa çevir :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    uz-i bunu yazdı

slm dostlar teyp vıdeo yukluyorum cogu vıdeo oynarken takılı kalıyor  duz gun ılerlıyen vıdeo yok neredeyse donusturucu programdamı piçlik var yoksa teyptemı 

ROADSTAR RD8410N NAVİGASYONLU TV'LİOTODVD ÇALAR     dvd izlerken sorun yok 

hocam programın kullanım klavuzunda kesin oynatması için optimum encode ayarları vardır. Sendeki video dosyasını ona göre encode edersen sıkıntı çözülür.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

onun desteklediği formatta bişey koyup denedini donma yapıyormu acaba + bu video dönüşüm olayları acaip saçma oluyor aynı sendeki sorun gibi donma vs. yapabiliyor.

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Format Factory programı ile avi ye dönüştür dönüştürürkende bu ayarı seç öyle yap, sonrada sonucu buraya yaz,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 3458 Toplam Mesaj: 5