Robot Dunyası
-
http://www.youtube.com/watch?v=VyzVtTiax80
burayamı açılması lazım bilmiyorum ama umarım ilginizi ceker
Engineers at Cornell University have designed this odd-looking machine that can rebuild itself and also could perform repairs on itself.
-
Hay a.q. izledikçe moralim bozuldu,yaa biz yazın bir maket uçak yapcaktık tabii uçacaktı,mekaniğini becermedik,uzaktan kumandalı arabay yöneldik,polislerin kullandığı bomba imha arabaları var,robot şeklinde,öyle birşey yapacaktık o işte yattı,ama inşallah bu yaz yapacağız,pic kullanmayı düşünüyoruz,bu arada bu konu ile ilgilenen arkadaşlar bana ulaşırlarsa sevinirim :))
Ayrıca paylaşım için sağol hocam,konu doğru yere açılmış,ne diyeyim teşekkürler -
ertan PİC programlama mi dedin benden bahsettin herhal msn de goruselim benim dahafarkli projelerim var araba zaten var var olan seyi bidaha niye yapacaniz benim projeleri goruselim manyak orjinal isler tabi tek basima ugrasamiyorum ugrasirimda tek basima uzun zaman alir onun icin ugrasmiyorum.
-
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bune laaaaaa
-
ok compim benim yanımıza amele_2 yi de alırız oda iyi asm cidir,yaparız hoca güzel şeyler :) Herşeye açığız
-
muha biz daha cizgi izleyeni bitiremedik adamlar neler yapmış
-
ee hakkını vermek lazım şimdi bizde para olsa yapay zekada bayaa ilerledik gibi yani
-
yaw beyler banada pic programlamam için güzel basit bi program verin de (hiç bilmiyom pic programlamadım daha) ben de gps li füze yapacam koordinat vuracam a.q.
Toplam Hit: 1915 Toplam Mesaj: 8