Rock"N Coke İptal Ama..
-
..tüm konserleri yazıorm istanbuldaki ne gerek war festivale :)
(bkz: 15 nisan 2008 agnostic front istanbul konseri)
(bkz: 23 nisan 2007 orphaned land istanbul konseri)
(bkz: 25 nisan 2008 anathema istanbul konseri)
(bkz: 26 nisan 2008 haggard istanbul konseri)
(bkz: 20 haziran 2008 opeth istanbul konseri)
(bkz: 21 haziran 2008 testament istanbul konseri)
(bkz: 23 haziran 2008 anathema istanbul konseri)
(bkz: 13 temmuz 2008 judas priest istanbul konseri)
(bkz: 13 temmuz 2008 massive attack istanbul konseri)
(bkz: 20 temmuz 2008 bon jovi istanbul konseri)
(bkz: 23 temmuz 2008 bjork istanbul konseri)
(bkz: 27 temmuz 2008 metallica istanbul konseri)
(bkz: 30 temmuz 2008 lenny kravitz istanbul konseri)
(bkz: 3 agustos 2008 bjork istanbul konseri) -
aynene hocam rockncoke de yok çıtayı yükseltmemiz gerekiyordu ancak işte gruplarin turneleri bize uymadi falan filan bişiler yazmıslar ama aslında pekte takmıyorum çünkü bu zamana kadar tüm Rockncoke organizasyonlarina gittim ve orada görmek istediğim tek grup olan "manic street preachers" i son senede canlı olarak gördüm ve Oh Be ! Dedim artık :) ... Birde şu açıdan bakilirsa aslında orada harcanicak okadar para ile bu sene içerisindeki birbirinden güzel konserler ile müziğe doycaz gibi tabi en sonunda Şakaa ! diye bi olay ile karşılaşmazsak... :)
bu sene nasıl bi senedir ki judas priest - Metallica vs.. mükemmel bi müzik ziyafeti çekcez ama tabvi bide su biletfiyatlarini uçurmasalar veya bize ilk gördüğmzde çok fazla geliio.. bilmiyorm ama :( Neyse ki Metallica konseri Opeth ve Judas Priest konserleri için bilet paraları allahtan hazır :) hade bakalim :)
-
metallica dan dolayı kimsede para kalmıcak ztn xD gerenk yok bnce de festivale
-
hay amk yaa ne güzel beleş giriyoduk her sene :/ .. gerçi bize iptal olduğuna dair bir haber gelmedi ama..
-
kim sker rockncoke'u
bu arada orphaned land'in tarihi yanlış mı olmuş yoksa değişti mi?yoksas benmi yanlış biliyodum?
-
o pek bişe deil ya bunların yanında Triumph hocam büyük ihtimal yanlış biliyorsun birdaha bak istersen