folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Rockwell Pcı Softv92 Speakerphone Modem

Rockwell Pcı Softv92 Speakerphone Modem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SALDIRAY
    SALDIRAY's avatar
    Erkek

sayın muridler bi arkadaştan aldım bu zamazingoyu. rockwell pcı softv92 speakerphone modem diye geçiyo ama conexant driveri kullanıyo sanırım. bakınca bildiğin modem ama yanında 1 tane mic 1 tane spk girişi var ne alaka çözemedim. bu aynı zamanda ses kartımıdır? driveri yükledim herhangi bi ses aygıtı bulamadı. işin kötü tarafı ses kartı die aldım ben bunu :S bilgisi olan prof arkadaşlara selamlar saygılar...

Kendi şansımı yaratırım...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

hocam ses kartıyla alakası yok :D büyük ihtimal voip özelliğini mikrofon ve kulaklık bağlayarak kullanıyorsundur.

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek

ses kartı değil o. bildiğin fax modem. üzerindeki mikrofon ve hoparlör bağlantısıda normal telefon görüşmesi için olabilir tam hatırlamıyorum

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SALDIRAY
    SALDIRAY's avatar
    Erkek

eyw tşk ederim bilgilendirme için...

Kendi şansımı yaratırım...
Toplam Hit: 918 Toplam Mesaj: 4