Roland-E68 ( Org Yardım )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

Arkadaşlar başlıktaki org alıcağım ama orgun bir sorunu var bir orgun bir tuşuna sigara düşmüş tuş erimiş az birşey sorun değil fiyatıda çok uygun 250 tl ye alıcam mesela alttaki linkte 480 e satıyor adam neyse birde bu orgun bir sorunu var disketi şişmiş sıcaktan ve çalışmıyo arkadaşın orgun disketini taktık hatalı dosya diye gösterdi nedeni orgların müzik uzantıları farklı olduğundan kaynaklanıyordu onun orgu farklıydı arkadaşlar bana bu orgun disketini nerden bulacağımı bilen arkadaşlar var ise yardımcı olabilirmi bu arada istanbul önceliktir ve hadi bulduk ve ben bu diskete möziklerinide attım ama bunları orga nasıl atacağımı bilmiyorum bu orgu kullanan varsa mürit arkadaşlarımızdan yardımlarını bekliyorum 

Org Satılık ROLAND-E68 ORG COK TEMİZ

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cocaine
    cocaine's avatar
    Erkek

yahu saçma sapan konuşma ne 250si ne 480i bedavaya verseler alma. e-14 al wk1 al seçenek çok anlıyacağın uygun fiyata. USB girişli orglarda alabilirsin uygun fiyata org piyasası düşüşde.

Aklıma gelişini seveyim. Ne güzel de darma duman ediyorsun beni
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

hocam o derece dandik diyorsun makine zaten  13 yıllık da ne bileyim hocam 250 uygun gördüm bir an 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cocaine
    cocaine's avatar
    Erkek

Güzel birşey al bana soracak olursan. PA800 al diyemem belki ama orjinal seti olan bir PA80 hevesini 10a katlar.

internetten alt yapı indirir indirir atarsın 700 800 tl gibi komik bir rakama bulabilirim sana ayrıca hiç çalmasını bilmesen bile,

tanıdığın düğün orkestraları varsa götürürsün 3 saat başında durup 100 lira alır gidersin cihaz o derece birşey.

Ben düğünlerde çalışıyorum. E14 çok kullandım Wk1'de çok kullandım 3. ve sonuncu orgum PA800 6.500 liraya almıştım daha bunun üstünede cihaz çıkmadı zaten. sen iyi düşün kararını ver ben seni yönlendiririm avrupa yakasında tanıdık yer çok.

Aklıma gelişini seveyim. Ne güzel de darma duman ediyorsun beni
Toplam Hit: 1025 Toplam Mesaj: 4