Roller Coaster Tycoon 2 - İstek -
-
pc_worm: Bende anlamdım ama göndereyim ;)
'Roller Coaster Tycoon 2' oyunun paylaşabilecek bir arkadaş varsa çok makbule geçer. Teşekkürler.
Not: Paylaşım/Download bölümüne konu açamadığım için(neden anlamadım?) buraya açmak zorunda kaldım, bilginize...
-
http://www.fulldls.com/get_games_13800 torrenti var burda
-
Düzü olsa çok kral olur yafs :)
-
hazir eliniz degmisken bu oyunun 1 i nide koysaniz ilk cikani:) lutfen
-
flashget kullanıosan gönderme hızını 5kb yaparsın download hızını sıonırsız yaparsın çok kral olur :)
-
bi ara rapide upload etmiştim ama pichler şikayet etmiş, dosyalar silinmiş :-/
bu arada zamanında 1. oyunun full sürümünü hiç bi yerde bulamamıştım, sadece demosu var :]
-
birinci oyun gibisi yok yaf bn cok seviyorum ama malli edip birisine satmistim:) o oyunu ilk aldiimda butun hafta sonu boyunca araliksiz oynamistim:)
-
Yafs şu oyunun 1 ve 2 sini bulsak çok kral olucak ya. Hİçbir yerde bulamadım ben, biri el atsın şu işe... Kaanabak'ı bekliyoruz :)
-
Bunun en guzel oyunu 3.sudur hatta renede bi zaman vermisti galiba siteden ole hatirliorum :s ucuncu oyundan amerikada para kazanan hiyarlar vardir, bu tipler degisik rollercosterlar kasarak satmaktadirlar :D
-
Hocam en güzeli 2 onun üzerine tanımam hem grafik(yeterli) var hem eğlence çok sağlam bi oyun bunu kesin bulmamız gerek, isteyenlerde baya var ha, bi oyun canavarı şuna bi el atsın, yada birisi bi full oyunların fln bulunduğu bi yer söyleselim çekelim artık şu oyunu. :)
Toplam Hit: 1100 Toplam Mesaj: 10