Rom Dan Sonra Telefon Açılış Ekranında Kaldı
-
Aynı romu bı kac kere yukleyıp backup ını alıyordum fakat arada dikkatsızlıgımden wipe li kısımları yapmayı unuttum .Telefon yenı romun açılış sayfasında kalıyor devam etmıyor en son kı custom rom u tekrar odinden mı kurmam lazım yoksa yeni bir baska rom kursam telefon duzelırmı.Kurdugum rom tek parcalıydı ınternette hep 3 parcalı romların anlatımı falan var o yuzden odinde tek parcalı yı nasıl yukleyecegımı bulamadım .Bu yuzden herhangıbır rom yuklesem duzelırmı sımdı ıyce karışmasın dıye yuklemeden sorayım dedım
telefon : samsung galaxy s2 i9100 -
Kendi orijinal romunu odin ile at düzelir.
-
Citizen bunu yazdı
Kendi orijinal romunu odin ile at düzelir.
cihaz root dan cıkacak o zman ? tekrar root yapmam gerekıcek oylemı ,başka kısa yolu varmı
Bosluk tarafından 02/Oca/13 12:16 tarihinde düzenlenmiştir
eski orijinal rom durcakmı önemli cunku o -
lan ne adamsın ya bana mail at demedim mi ben sana :D mutlaka wipe at yoksa loopa girer telefonun demedim mi sana :D
şimdi şunu yapıyorsun
http://developer.android.com/sdk/index.html
burdan indiriyorsun android sdkyı sonra yüklüyorsun daha sonra klasörün içine gir ve şunu yap
win + r basıp çalışırı açıyorsun cmd yazıp komut sistemine giriyorsun
promptun o klasörde olduğuna dikkat et (c:\users\......\Adb Drivers\ gibi)
daha sonra cd platform tools yazıp platform tools klasörüne gir
adb devices yaz telefonunu gördüğüne dikkat et ardından
adb reboot recovery yaz recoverye girecektir
yapamazsan da akşama hallederiz
Dip not olarak ses kısma tuşu + home tuşu + powera bas bakalım geçer mi recoverye benim telefonda geçiyo (HTC Desire HD)
-
KaRaKuLe bunu yazdı
lan ne adamsın ya bana mail at demedim mi ben sana :D mutlaka wipe at yoksa loopa girer telefonun demedim mi sana :D
şimdi şunu yapıyorsun
burdan indiriyorsun android sdkyı sonra yüklüyorsun daha sonra klasörün içine gir ve şunu yap
Dip not olarak ses kısma tuşu + home tuşu + powera bas bakalım geçer mi recoverye benim telefonda geçiyo (HTC Desire HD)
Hacı Hepsiburada.com yıne yapmış atrixi 599 :D
Dayanamadım aldım , Kendı kendını öder belkı dıye :D
Anladın sen onu , Aksam çette bulusalım :P -
KaRaKuLe bunu yazdı
şimdi şunu yapıyorsun
Demiştin ama kaç tane rom yukluyoz HDersin biliyosun o yuzden dalgınlıgıma geldı böle oldu :) msnde yoktun denıyorum suan dediğini bakalım
-
telefonu recovery ile açarak wipe dalvik cache, wipe cache ve wipe data/factory reset işlemlerini yaparak açtım telefonu beyler sorun tamam oh be