Romantik Beyler Konustursun Bakalim!
-
uzun süredir ayri kaldiginiz kiz arkadasinizla yeniden görüsecek ve uzun birsüre onla zaman gecirecek olsaniz ona nasil sürprisler planlardiniz?
-
Ben olsam bir çiçek alır, küçük bir kağıda çok kısa ve etkileyici bir aşk şiiri yazardım; o şiirin de altına seni hala seviyormuşum, yazıp çiçeğin içine koyardım. Sonra bu çiçeği kıza verirdim.
-
"seni hala seviyormuşum"
valla ii düşünmüşsün de sondaki bu cümleyle işi mahvetmişsin "ne demek hala seviyomuşum şüphen mi vardı" ya da "kendinden eminmi değilsin diye bi cevapla karşılaşabilirsin ki bu da büyük bir tartışmanın başlangıcı olur
-
Umay,
YOU CLAIM NOTHING BABE
lucky whore..
-
bir adet gül edin hemen
sonra bir cebine gül yaprakları doldur
yanlız kaldığında bu gülü ona ver ve cebinde olan gül yapraklarını seni hiç unutamadım diyerek yavaş yavaş başından dök
bayılacaktır dahada ileri gitmek istersen 40-50 ytl ye boktan altın! yüzükler var kalpli falan onlardan al manyak bir kutuya koydurt başından yaprakları döktükten sonrada bu yüzüğü ver.
(sakın düz yüzük olmasın nişan yüzüğü gibi falan böcüklü çiçekli kalpli falan olsun :P)
kız sana hasta olacaktırrrrrrr
-
ona en ıyı supriz kendımız olacagız
-
kızı bi bara davet edip kıza bütün o süre boyunca güzel sözler söylerdim;; olur mu ki acaba