Romantik Istekler
-
Arkadaslar Yarin icin Kiz arkadasima bir cd hazirlama karari aldim. Elinde hazir bu konuyla ilgili PPS / video / animasyon / Flash / olan varmi varsa rapidlermisiniz acilen yada indirebielcegim bir link verirmisniz. Simdiden hepinizin olan olamyan kutlu ve mutlu olsun tek eksigimiz buymus gibi :PP
-
yok olsaydı verirdim valla
-
hay amk. millet sevgilisine hediye dusunuyo. ben 5 senedir bos gecciyom :(
-
dostum allah cezamı vermesin elimde 2,5 saate yakın 34 parçadan oluşan farklı farklı tamamen kendi yaptığım video ve animasyonalr var tamamen profesyonel olduğuna emin olabilirsin, photoshop+flash+video birleşimidne oluşuyor videolar. video işleme üzerine nerdeyse lisans yaptım. ama hepsi video halind eyani düzenleyemezsin bundan sonra yaptıklarımın birde normalini kaydedecem bu sayede düzenlenebilir olcak paylaşırım ilerde. ama haika şeyler çıkarmak istiyorsan bunalrla çalış..
ulead video studio 11
MAGIX Movie Edit Pro 12 e-version - inanılmaz bir program söylediğim gibi video işleme konusudna üzerime kimseyi tanımam ve favorim bu program. ama çok sıkı sistem gereksinimi istiyor
vazgeçilmez programlardan biri photoshop cs3 ve ara sıra adobe flash bu programları kullanarak (eğer tam anlamıyla çözebilirsen) sıfırdan kız bile yaarlayabilrisin :) ki ben öyle yaptım :) dershane arkadşaıma msnden yolladığım bir video izlemesi üzerine artık çıkıyoruz