Romanya Uni.De Okumak
-
slm müridler...romanya uni yi düşünüyorumda..bilen var mı nasıldır nedir..fiatlar nedir geçim nasıldır...çalışmak imkanı veriyor mu ülke...bazı ülkelerde yabancı ögrencilerin çalışmasına izini vermiyor..romanyada var mı ?? yani genel bilgi alabilecegim bir mürid var mı ?
-
nie özellikle romanyayı seçtin ki okumak için
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------
daha seçmedim araştırıyorum..macaristan var romanya var ukrayna var.. aslında 3üde olur bilgi almak için... -
Ekerci bunu yazdı:
u235 bunu yazdı:
daha seçmedim araştırıyorum..macaristan var romanya var ukrayna var.. aslında 3üde olur bilgi almak için...
-----------------------------Kıbrıs'ta oku :)
-
wking bunu yazdı:
-----------------------------Ekerci bunu yazdı:
u235 bunu yazdı:
daha seçmedim araştırıyorum..macaristan var romanya var ukrayna var.. aslında 3üde olur bilgi almak için...
-----------------------------Kıbrıs'ta oku :)
-----------------------------kıbrısı bende düşündüm de cok pahalıymıs kıbrısta yasamak okumak vesaire.
-
Ekerci bunu yazdı:
u235 bunu yazdı:
-----------------------------Ukrayna Rulaz hocam.
-
biri dicek bare o ben olayım. ukraynada okumazsın hocam :)
macaristanda bi arkadaşım okuyodu gayet memnundu hayatından istersen diğer şeyleride sorabilirim
-
SilenC3 bunu yazdı:
biri dicek bare o ben olayım. ukraynada okumazsın hocam :)
macaristanda bi arkadaşım okuyodu gayet memnundu hayatından istersen diğer şeyleride sorabilirim
-----------------------------walla sorarsan sevinirm..gecim nası çalışma imkanı varmı fln..kıbrısta olmuor..bilen yok heralde :D
-
Egerki yabanci ulkede okurkken, konsolosluk vasitasiyla turk milli eigitim bakanliginda dosya actirirsan zaten calisma hakkin yok.
-
aLsanCaK bunu yazdı:
Egerki yabanci ulkede okurkken, konsolosluk vasitasiyla turk milli eigitim bakanliginda dosya actirirsan zaten calisma hakkin yok.
benim bildigim viyanada devlet izin verior..