Rootlanmış Android Uygulamaları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek

Varmıdır hocalar şöyle işe yarar rootlanmıs android için uygulamalar .geçenlerde forumda wps wifi kırma uygulamasi paylasilmisti indirdim hic bi ise yaramadi bende. onerdiginiz saglam uygulama varsa yazabilirseniz sevinirim:)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Premium.
    h2so4
    h2so4's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

2. mesajdakilerin hiç biri playstore da yok neden acaba

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı

Google bu Tür uygulamalara izin vermiyor.  

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    RotKerim bunu yazdı

Google bu Tür uygulamalara izin vermiyor.  

mesela wifi kill in kendi hsitesinden linkini verebilir misin? güvenle indirebilmek açısından yoksa milyon tane apk sı var

RotKerim tarafından 31/May/15 14:09 tarihinde düzenlenmiştir

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekkeli
    Tekkeli's avatar
    Erkek
    KarakartaL bunu yazdı

Varmıdır hocalar şöyle işe yarar rootlanmıs android için uygulamalar .geçenlerde forumda wps wifi kırma uygulamasi paylasilmisti indirdim hic bi ise yaramadi bende. onerdiginiz saglam uygulama varsa yazabilirseniz sevinirim:)

Hocam rootlayınca garanti gidiyo diye biliyorum ama bir kısa yolu varsa onu bilmem.Bir ara bende araştırmıştım.

Köpeklerin kardeşliği aralarına kemik atılana kadardır. Mevlana Celaleddin-i Rumi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    Tekkeli bunu yazdı
    KarakartaL bunu yazdı

Hocam rootlayınca garanti gidiyo diye biliyorum ama bir kısa yolu varsa onu bilmem.Bir ara bende araştırmıştım.

Rootlayınca garanti bozulmaz, bootloader kilidini açtığın zaman telefonun garantiden çıkar. Bootloader kilidini açmalarına rağmen sayacı düşürerek garantiye gönderip de garanti kapsamında işlem gören telefonlar da mevcut.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    qoqo bunu yazdı
    Tekkeli bunu yazdı
    KarakartaL bunu yazdı

Rootlayınca garanti bozulmaz, bootloader kilidini açtığın zaman telefonun garantiden çıkar. Bootloader kilidini açmalarına rağmen sayacı düşürerek garantiye gönderip de garanti kapsamında işlem gören telefonlar da mevcut.

Aynen :) s2 almıştım zamanında, forumdaki bi arkadaştan aldım hatta :)

Garantiye gönderdim, daha önce rootlanmış dediler, nasıl anlaşılıyor dedim, işte gösterdi 2 kere rootlanmış diye.

Sonra eve geldim, tekrar rootladım, o sayacı sıfırlayan programı kurdum, sıfırladım.

Orjinal yazılımını tekrar attım, o sayı sıfır oldu :)

Başka bir garanti servisine götürdüm, anakart + batarya değiştirttim :) Telefon sıfır oldu :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 1204 Toplam Mesaj: 8