Roswell UFO Videosu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TaNeR
    TaNeR's avatar
    Erkek

Roswell UFO Videosu l süre:16:42 sn l size:184343 KB
    Roswell UFO vakası, 1947 Temmuz ayında ABD'nin New Mexico eyaletinin Roswell şehrinde meydana geldiği iddia edilen olay.

8 Temmuz 1947 yılında New Mexico eyaletinin Roswell kasabası yakınlarında, ABD'nin Idaho Eyaleti'nde orman servisi için kurtarış pilotluğu yapan Kenneth Arnold'un, 25 Haziran'da kayıp bir uçağı Washington'daki Cascade Dağları üzerinde aramaya çıkışının ve tahminlere göre, 4000 m. yükseklikte saatte 1200 mil hızla giden dokuz tane disk şeklinde uçan daireler gördüğünü iddia edişinin iki hafta sonrasında bir " fincan tabağının" ele geçirildiği duyuldu.

Ancak ertesi gün ABD Ordusu bu haberi yalanlayarak bunun bir araştırma balonu olduğunu iddia etti.

http://rapidshare.com/files/179608372/ROSWELL.rar

Gönlündeki Yaraların Kanını Dindir, Yüzde Yüz TÜRK Olduğun Gün Cihan Senindir..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayteach
    ayteach's avatar
    Erkek
    daha önce cok sayıda verildi.

Bir Serseriyi Öldürecek Yine Serseri Kurşundur...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    :)) boyle olaylar cok eskiden beri gorulup ve yalanlanmakda .. sadece bir kac kisi gordugunu ifade eder ve.. onlarda kendilerini reklam yapmak yaptiklari cok aciktir .. uzayli falan yok  .. 
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek

Bu vidyo çok ünlenmiştir nasıl olduysa ancak UFO'lara inananlar inanmak istemeseler de bu vidyo "UFO Olayı" adlı bir filmden alınmadır... Yani FAKE!!!

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Gecen elemanin birisiyle sohbetine basladik ufo falan...eleman basladi mexica , haiti vs heryerde ufolar gorundu ortbas ediliyor.Yok efendim ufo lar bizden cok ileriymis , bizim neslimizin tukenmemesi icin onlar bizi kontrol altinda tutuyor.Bazilarimizi kacirip iletisime geciyorlarmis.

Ne nesil tukenmesi hoca dedim.

Eee biz nasil citalarin nesli tukenince kontrol altina aliyorsak onlarda oyleymis.bidi bidi bidi dir dir di...

Sonra heee tamam dedim , etme essekle muhabbet atasozunu hatirlayip  , sohbeti sonlandirdim :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

sacma bence yhok demıyorum ama bu sacma :D

Yol Güzeldir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------

Gecen elemanin birisiyle sohbetine basladik ufo falan...eleman basladi mexica , haiti vs heryerde ufolar gorundu ortbas ediliyor.Yok efendim ufo lar bizden cok ileriymis , bizim neslimizin tukenmemesi icin onlar bizi kontrol altinda tutuyor.Bazilarimizi kacirip iletisime geciyorlarmis.

Eee biz nasil citalarin nesli tukenince kontrol altina aliyorsak onlarda oyleymis.bidi bidi bidi dir dir di...

Sonra heee tamam dedim , etme essekle muhabbet atasozunu hatirlayip  , sohbeti sonlandirdim :)

işte karşıdakinin fikrine saygı duymayan, kendi bildiğini okuyan, kafasındaki tabulara inanmış, karşı fikire hiç mahal vermeyen hepsine üstelik tartıştığı ve kendisine göre saçma bulduğu fikirlere sahip olan insana "eşşek" diyen bu insana ne derler dostlar sorarım size :P

that's all folks =)))

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    Yeah bunu yazdı:
    ComputerWolf bunu yazdı:

işte karşıdakinin fikrine saygı duymayan, kendi bildiğini okuyan, kafasındaki tabulara inanmış, karşı fikire hiç mahal vermeyen hepsine üstelik tartıştığı ve kendisine göre saçma bulduğu fikirlere sahip olan insana "eşşek" diyen bu insana ne derler dostlar sorarım size :P

that's all folks =)))

Yoo bence mantığını dinleyen bir insanın, açıklayamadığı bir şeye işi basit tutmak yerine olağanüstü bir anlam yükleyen morona "Eşşek" demesidir bu.

Gayet de uygun bir davranıştır bence:D

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
Toplam Hit: 1685 Toplam Mesaj: 8