folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rottweiler İle Doberman Arasındaki Çok İlginç Fark

Rottweiler İle Doberman Arasındaki Çok İlginç Fark

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Bileniniz var mı bilmiyorum ama arkadaşlar bu iki köpek arasındaki fark şuymuş.

Doberman bahçeye hırsızın girmesine izin vermezmiş.

Rottweiler ise bahçeye hırsızın girmesine izin verirmiş ama çıkmasına izin vermezmiş. :D 

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek

götünden uydurmussun bence.... doberman her halukarda siter deli bir hayvandır. rot ise (kendisi bende mevcut) hadi seni iceri sokarken gostermicem, sıkıysa cık bakalım evden madem cıkana bisi yapmıo :D hadi bu enin dedigin :D tamam birde sole bi deneme yaparıs.. bahcede salıkken bi gir bakalım o zaman ne oluo :D hangisi daha fena :D leşini temisleris yerden.... nefesini bogazında hissedince gorursun bu farkı... senin dedigin olay tamamen uydurma, baska yerden duyup burda konu acma...

cin alinin mına koyam bana bişi olmasın...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

rottweiler içeri sokuyor ama dışarı çıkarmıyor yani içerde hırsıza yapacaklarını sürpriz olarak saklıyor:D düşün artık neler yapar içeride

doberman hiç sokmuyor.(sanki dobermana küfür ettiq daha ne istiyon sokmuyor hayvan işte:))))

saf saf konuşuyorsun. burada ikisinede kötüleme yok anlamadınmı. rottweiler daha berbatını yapıyor yani hırsıza.:D

Allam ya birde nasıl cevap yazmış. iyice oku şimdi birşey diyecektim sana ama neyseee... banlanmayaq

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
Toplam Hit: 2122 Toplam Mesaj: 3