RPC Sunucusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkblood
    darkblood's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşlar..Bilgisayarım Yazıcı kurma işlemi sırasında hata verdi ve sonunda "Yeni donanım bulma sihirbazı" "PRC" SUNUCUSU KULLANILAMIYOR DİYE BİR HATA VERİYOR....Yüklenemiyor.BU RPC KULLANILAMIYOR HATASINI NASIL DÜZELTİRİM..Yardımcı olursanız sevinirim.

bilenle bilmeyen bir olur mu?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    banada olmuştu okulda yazıcıyı kurarken ağdanmı kuruyosun yazıcıyı

tahribat.com a can feda
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkblood
    darkblood's avatar
    Erkek

hayır..daha doğrusu internetim olmadığı zamanda sadece cd den yüklerdim yazıcımı ve yükleniyordu..herşey denedim ama bir türlü olmuyo..format attırmak istemiyorum:((

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Bilgisayarıma sağ tuş tıkla, oradan yönete tıkla oradan Services and applications var türkce ne yazıyo hatırlamıyorum en altta oradan servicese geleceksin oradaki servicelerden RPC remote procedure call simli servisler var onların hepsini tıklayıp otomatik calıştırmayı aktif edip started a tıklayacakın ve calıştıracaksın sonra restart atıp kurulumu yapacaksın...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkblood
    darkblood's avatar
    Erkek
    senin dediğini yaptım zaten olmuyor...bilgisayarın adınıda değiştirip denemek istedim olmadı.başka çaresi yokmu bunun yaaww...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkblood
    darkblood's avatar
    Erkek
    kimsa bana yardım etmeyecek mi.format mı atmak zorunda kalacam ben şimdi..:((

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

hoca eğer buda olmadıysa care yok...

bazı programlar fln disable edio özellikle ağ sunucusu olarak kullanılan aletleri, formattan hemen sonra yüklersen sorun olmayacaktır ama servicelerden rpcleri acarak sorunu çözemn gerekirdi...

Birde, yazıcı programını kurmadan, direk aygıt yöneticisinden sağ tuş tıklayıp driverın içindeki dllleri soru işaretli printera göstererek yüklersen hatayı atlayabilirsin...

Yazıcının harici programları yüklenmemiş olur ama...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 2974 Toplam Mesaj: 7