RPC Sunucusu
-
merhaba arkadaşlar..Bilgisayarım Yazıcı kurma işlemi sırasında hata verdi ve sonunda "Yeni donanım bulma sihirbazı" "PRC" SUNUCUSU KULLANILAMIYOR DİYE BİR HATA VERİYOR....Yüklenemiyor.BU RPC KULLANILAMIYOR HATASINI NASIL DÜZELTİRİM..Yardımcı olursanız sevinirim.
-
banada olmuştu okulda yazıcıyı kurarken ağdanmı kuruyosun yazıcıyı
-
hayır..daha doğrusu internetim olmadığı zamanda sadece cd den yüklerdim yazıcımı ve yükleniyordu..herşey denedim ama bir türlü olmuyo..format attırmak istemiyorum:((
-
Bilgisayarıma sağ tuş tıkla, oradan yönete tıkla oradan Services and applications var türkce ne yazıyo hatırlamıyorum en altta oradan servicese geleceksin oradaki servicelerden RPC remote procedure call simli servisler var onların hepsini tıklayıp otomatik calıştırmayı aktif edip started a tıklayacakın ve calıştıracaksın sonra restart atıp kurulumu yapacaksın...
-
senin dediğini yaptım zaten olmuyor...bilgisayarın adınıda değiştirip denemek istedim olmadı.başka çaresi yokmu bunun yaaww...
-
kimsa bana yardım etmeyecek mi.format mı atmak zorunda kalacam ben şimdi..:((
-
hoca eğer buda olmadıysa care yok...
bazı programlar fln disable edio özellikle ağ sunucusu olarak kullanılan aletleri, formattan hemen sonra yüklersen sorun olmayacaktır ama servicelerden rpcleri acarak sorunu çözemn gerekirdi...
Birde, yazıcı programını kurmadan, direk aygıt yöneticisinden sağ tuş tıklayıp driverın içindeki dllleri soru işaretli printera göstererek yüklersen hatayı atlayabilirsin...
Yazıcının harici programları yüklenmemiş olur ama...