RSD Dosyası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

Beyler Rosetta Stone indirdim datalaın içinde RSD dosyaları var bunu nasıl acabilirim. Real Studio programını indirdim kurdum ama açamadım daha doğrusu beceremedim nasıl yapabilirim bu işi...

Cagito ergo sum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Bende öyle bir uzantı yok sanırım..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Kardeş bu dosyaları açmakatki amacın nedir?.. Rosetta Stone çalışmak için Qucktime'a ihtiyaç duyar.. Başka bir amacın varsa onu bilemiyorum..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

ltcelik bunu yazdı:
    -----------------------------
    Kardeş bu dosyaları açmakatki amacın nedir?.. Rosetta Stone çalışmak için Qucktime'a ihtiyaç duyar.. Başka bir amacın varsa onu bilemiyorum..

çalıştırmak için değil hacı 27gb gibi bir dosya indirdim. içinde english level 1 - level 2 - level 3 dosyalar var onların içindede data klasörü var RSD dosyası yazıyor onları acamadım

Cagito ergo sum.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Onları sen niye açıyorsun onu anlamdım .. onu RS açacak..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

ltcelik bunu yazdı:
    Onları sen niye açıyorsun onu anlamdım .. onu RS açacak..

netteki yazılanların hatasına düştüm. tamam olay attıgın mesajdan sonra netleşti hocam teşekkür ederim.

Cagito ergo sum.
Toplam Hit: 2214 Toplam Mesaj: 7