Rspidshareden Hiç Dosya İndiremyiorum
-
iyi akşamlar hocam ben vodafon mobil modemle inernete giriyorum yanlız ne zaman rapidden dosya indirmeye çalışsam indiremiyorum. indirincede böyle birşey diyor.
You want to download the following file:
http://rapidshare.com/files/264771023/ENG_DAY70_CD-32.part2.rar | 68006 KB
This file can only be downloaded by becoming a Premium member
There are no more download slots available for free users right now. If you don't want to become a premium member, you might want to try again later.
-
rapid free kullanımda süreli dosya indirmene izin verir. 10 dk. gibi bi süre veya 15 dk. gibi bir süre tam süreyi kesin olarak bilemicem.
yani demem o ki daha önce rapidden bir dosya indirmissin. ve sürenin dolmasını bekliyorsun. Haa ben indirmedim ki hiç dersen. seni ağına bağlaı bir başka biri varsa o indirmiş olabilir. modem resetlemeyle de bu sorunu hatta bazı programlarla da çözenler var.
Please note, the server is not going to check again within the next 2 minutes if downloading is possible again. To provide a fair platform, all user get the same options. Your last attempt was 11 seconds ago. Buradaki 11, benim 11 dk. beklememden bahsediyor.
-
hoca ben modemi nasıl resetleyecemki usb ile bağlıyorum hatta hafıza kartı takıyorum flash disk gibi kullanabiliyorsun. içinde sim kart var başkada bişi yok. bana verdiği hatada süreyle ilgili bişi yazmıyor.
-
MuhammeT bunu yazdı:
-----------------------------
rapid free kullanımda süreli dosya indirmene izin verir. 10 dk. gibi bi süre veya 15 dk. gibi bir süre tam süreyi kesin olarak bilemicem.
yani demem o ki daha önce rapidden bir dosya indirmissin. ve sürenin dolmasını bekliyorsun. Haa ben indirmedim ki hiç dersen. seni ağına bağlaı bir başka biri varsa o indirmiş olabilir. modem resetlemeyle de bu sorunu hatta bazı programlarla da çözenler var.
Please note, the server is not going to check again within the next 2 minutes if downloading is possible again. To provide a fair platform, all user get the same options. Your last attempt was 11 seconds ago. Buradaki 11, benim 11 dk. beklememden bahsediyor.
-----------------------------atıyorsun.
adam hiç öle bi yazı eklememişki.hem orada 11 dk. bekle demiyor, "en son denemeniz 11 saniye önceydi" diyo.madem ingilizce bilmiyon atma bare.
senin sorunun cevabına gelirsek:
premium hesabın yoksa indiremessin o dosyayı.
-
bence en iyisi antirs.com yada riprapid.net i kullan rapid indirmelerinde premium olarak indirirsin
-
nickneyime bunu yazdı:
MuhammeT bunu yazdı:
-----------------------------atıyorsun.
premium hesabın yoksa indiremessin o dosyayı.
-----------------------------hacı indiremezsin diye bişey yok belli aralıklar veriyo free kullanıcılar için.aralığı tutturduğun an tamamdır :D
-
xxspiderxx bunu yazdı:
-----------------------------hacı indiremezsin diye bişey yok belli aralıklar veriyo free kullanıcılar için.aralığı tutturduğun an tamamdır :D
-----------------------------o iş yalan :D rapid8.com gibi bişeyden çekerse olur.
-
premium yoksa indiremezsin o dosyayı doğru söylemişler yükleyen kişi sadece pre'li kullanılara indirme izni vermiş
This file can only be downloaded by becoming a Premium member
burdada görüldüğü
sadece premium üyeler indirebilir
dipnot: tam olarak bu olayi bende bilmiyorum ama dosya indirdiğim bazı sitelerde bu yazıyor sadece premium üyelere aciktir diye