RSS & Read List Takibinizi Nasıl Yapıyorsunuz?
-
Selamlar,
Uzun süredir takip ettiğim birkaç blog ve forumu
Thunderbird RSS reader ile takip ediyordum. Bunun yanında, daha sonra okumak istediğim içerikleri ise Chrome’un read list özelliğine kaydediyordum. Ancak artık bu iki farklı sistemi ayrı ayrı kullanmak pratikliğini kaybetmeye başladı. Hepsini tek bir panelde toparlayacak, birkaç ekstra özellikle beraber kullanabileceğim bir araca ihtiyacım var.
Aradığım temel özellikler şunlar:
-
Cihazlar arası senkronizasyon (masaüstü, telefon, tablet vs.) -
Offline okuma desteği -
Gerekirse
çevirisiyle birlikte offline kayıt (özellikle İngilizce içerikler için) -
Hem RSS akışı hem de “daha sonra oku” içeriklerinin tek listede yer alması
-
Okumadığım içerikleri belli aralıklarla hatırlatma
-
Temiz, sade ve keyifli bir arayüz
Pek çok uygulamayı denedim ama ya bu özelliklerin hepsi bir arada yoktu ya da olanlar epey pahalıydı.
Sizin önerdiğiniz, kullandığınız veya memnun kaldığınız bir uygulama varsa önerilere açığım. -
-
-
end bunu yazdı
İkisini de biraz kurcaladım hocam, çok kullanışlı değiiler maalesef.
Kendim mi yazsam diye düşünüyorum :)
-
FrodoTheYuzuksuz bunu yazdıend bunu yazdı
İkisini de biraz kurcaladım hocam, çok kullanışlı değiiler maalesef.
Kendim mi yazsam diye düşünüyorum :)
Ikisi de open-source, sifirdan bir seyler insa etmek yerine projeleri inceleyip istedigin ozellikleri entegre edebilirsin sanirsam.
Mesela, hackernews'te tonla icerik geliyor feed'e, bunlari surekli hatirlatmasi sinir bozucu olurdu... -
end bunu yazdı
Ikisi de open-source, sifirdan bir seyler insa etmek yerine projeleri inceleyip istedigin ozellikleri entegre edebilirsin sanirsam.
Mesela, hackernews'te tonla icerik geliyor feed'e, bunlari surekli hatirlatmasi sinir bozucu olurdu...Güzel bir proje olarak sıfırdna başlatmak güzel olabilir düye düşündüm hocam ama maalesef ço kvakit ve masraf isteyen bir iş cidden. Mobil ap, desktop app, web services, storage falan derken başını alıp yürüyor görünüşe göre.
Opensoruce devam etmek en mantıklısı.
hackernews için filtre eklenebiliyor hocam genellikle ilgilendiğim kelimeleri ekliyorum sıkıntı yaşamıyorum.