folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder RSS & Read List Takibinizi Nasıl Yapıyorsunuz?

RSS & Read List Takibinizi Nasıl Yapıyorsunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FrodoTheYuzuksuz
    FrodoTheYuzuksuz's avatar
    Erkek

Selamlar,

Uzun süredir takip ettiğim birkaç blog ve forumu Thunderbird RSS reader ile takip ediyordum. Bunun yanında, daha sonra okumak istediğim içerikleri ise Chrome’un read list özelliğine kaydediyordum.

Ancak artık bu iki farklı sistemi ayrı ayrı kullanmak pratikliğini kaybetmeye başladı. Hepsini tek bir panelde toparlayacak, birkaç ekstra özellikle beraber kullanabileceğim bir araca ihtiyacım var.

Aradığım temel özellikler şunlar:

• Cihazlar arası senkronizasyon (masaüstü, telefon, tablet vs.)

• Offline okuma desteği

• Gerekirse çevirisiyle birlikte offline kayıt (özellikle İngilizce içerikler için)

• Hem RSS akışı hem de “daha sonra oku” içeriklerinin tek listede yer alması

• Okumadığım içerikleri belli aralıklarla hatırlatma

• Temiz, sade ve keyifli bir arayüz

Pek çok uygulamayı denedim ama ya bu özelliklerin hepsi bir arada yoktu ya da olanlar epey pahalıydı.
    Sizin önerdiğiniz, kullandığınız veya memnun kaldığınız bir uygulama varsa önerilere açığım.

Acı Çekene Saygı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FrodoTheYuzuksuz
    Erkek

İkisini de biraz kurcaladım hocam, çok kullanışlı değiiler maalesef.

Kendim mi yazsam diye düşünüyorum :)

Acı Çekene Saygı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    FrodoTheYuzuksuz bunu yazdı

İkisini de biraz kurcaladım hocam, çok kullanışlı değiiler maalesef.

Kendim mi yazsam diye düşünüyorum :)

Ikisi de open-source, sifirdan bir seyler insa etmek yerine projeleri inceleyip istedigin ozellikleri entegre edebilirsin sanirsam.
    Mesela, hackernews'te tonla icerik geliyor feed'e, bunlari surekli hatirlatmasi sinir bozucu olurdu...

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FrodoTheYuzuksuz
    Erkek
    end bunu yazdı

Ikisi de open-source, sifirdan bir seyler insa etmek yerine projeleri inceleyip istedigin ozellikleri entegre edebilirsin sanirsam.
    Mesela, hackernews'te tonla icerik geliyor feed'e, bunlari surekli hatirlatmasi sinir bozucu olurdu...

Güzel bir proje olarak sıfırdna başlatmak güzel olabilir düye düşündüm hocam ama maalesef ço kvakit ve masraf isteyen bir iş cidden. Mobil ap, desktop app, web services, storage falan derken başını alıp yürüyor görünüşe göre.

Opensoruce devam etmek en mantıklısı.

hackernews için filtre eklenebiliyor hocam genellikle ilgilendiğim kelimeleri ekliyorum sıkıntı yaşamıyorum.

Acı Çekene Saygı
Toplam Hit: 709 Toplam Mesaj: 5
rss blog read list