Rtük E Sitem
-
Merhaba Tv izleyeniniz Varmi Dizi izleyeniniz Pc ile Tv Aynı Odada Annem Dizileri izler Ama Kadın Bir Türlü izleyemiyor
5 Dakika Dizi 5 Dakika Reklam Dizinin Sesi Çıkmıyor Diye Tv Sesini Açıyoruz Reklam Çıkınca Birden Bire Yükseliyor
Habire Tv Ses Aç Kapat Sıkıl Reklam Bitene Kadar Başka Birşey Varmı Bak Orayi Açsak Bile Orada da 5 Dakika izle 5 DAkika Reklam Rtük E Defalarca Mail Attim Flood Yaptım Ama Fayda Etmedi Eskiden Yarim Saatte Bir Reklam Arası Veriyorlardi Şimdi Habelerde Bile Tartişma Programlarında Bile Reklam
Ne Yapmalıyız Bu Konuda Bileniniz Varmı Yada Yasa Ne Oldu Ki Bunlar Böyle Oldu..
-
reklam sürelerine kısıtlama gelince (bildiğim kadarıyla 4 dk oldu) kanallarda sık sık reklama gitmekle çözüm buldular sanırım :/
-
ya 30 dk reklam 20 dk dizi, yada her 15 dkda bir 4 dakika reklam.Seçim sizin..
-
Hocam Koca Bir Dizide 2 Kere Reklam Soksunlar Her Reklem 15 Dkka Olsun En Fazla Razıyım Ben
-
bi aparatla cihaza desibel sınırı koyabilirsin belki.
-
kapil bunu yazdı:
-----------------------------
reklam sürelerine kısıtlama gelince (bildiğim kadarıyla 4 dk oldu) kanallarda sık sık reklama gitmekle çözüm buldular sanırım :/
-----------------------------
öyle oluncada içine ettiler TV keyfinin. -
Eskiden Trt De Böyleydi Özledim Trt Li Günleri Ya Agiz Tatiyla Dizi Sinema Film izlerdik Şimdi Ne izledigimizi Bile Anlamıyoruz
Adam Tartişma Programı Yapıyor En Ateşli Yerinde Reklam Diyor konu Dagiliyor Yada Program Bitti Diye Kafa Şişiriyorlar Zaman Yok Bitirmemiz Lazım Programi Bitiriyor Arkasında Boktan Birşey Saçma Sapan Banttan Bir Yayın Gelde Kızma..