Rtük E Sitem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Merhaba Tv izleyeniniz Varmi Dizi izleyeniniz Pc ile Tv Aynı Odada Annem Dizileri izler Ama Kadın Bir Türlü izleyemiyor

5 Dakika Dizi 5 Dakika Reklam Dizinin Sesi Çıkmıyor Diye Tv Sesini Açıyoruz Reklam Çıkınca Birden Bire Yükseliyor

Habire Tv Ses Aç Kapat Sıkıl Reklam Bitene Kadar Başka Birşey Varmı Bak Orayi Açsak Bile Orada da 5 Dakika izle 5 DAkika Reklam Rtük E Defalarca Mail Attim Flood Yaptım Ama Fayda Etmedi Eskiden Yarim Saatte Bir Reklam Arası Veriyorlardi Şimdi Habelerde Bile Tartişma Programlarında Bile Reklam

Ne Yapmalıyız Bu Konuda Bileniniz Varmı Yada Yasa Ne Oldu Ki Bunlar Böyle Oldu..

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek

reklam sürelerine kısıtlama gelince (bildiğim kadarıyla 4 dk oldu) kanallarda sık sık reklama gitmekle çözüm buldular sanırım :/

Orman Mühendisi //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ya 30 dk reklam 20 dk dizi, yada her 15 dkda bir 4 dakika reklam.Seçim sizin..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

Hocam Koca Bir Dizide 2 Kere Reklam Soksunlar Her Reklem 15 Dkka Olsun En Fazla Razıyım Ben

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

bi aparatla cihaza desibel sınırı koyabilirsin belki.

. . .. . ... .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

kapil bunu yazdı:
    -----------------------------

reklam sürelerine kısıtlama gelince (bildiğim kadarıyla 4 dk oldu) kanallarda sık sık reklama gitmekle çözüm buldular sanırım :/

-----------------------------
    öyle oluncada içine ettiler TV keyfinin.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

BlacKShelD

Eskiden Trt De Böyleydi Özledim Trt Li Günleri Ya Agiz Tatiyla Dizi Sinema Film izlerdik Şimdi Ne izledigimizi Bile Anlamıyoruz

Adam Tartişma Programı Yapıyor En Ateşli Yerinde Reklam Diyor konu Dagiliyor Yada Program Bitti Diye Kafa Şişiriyorlar Zaman Yok Bitirmemiz Lazım Programi Bitiriyor Arkasında Boktan Birşey Saçma Sapan Banttan Bir Yayın Gelde Kızma..

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
Toplam Hit: 875 Toplam Mesaj: 7