folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Rtük Videolarını Kesme Programı

Rtük Videolarını Kesme Programı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

arkadaşlar elimde rtük videoları var ve ben bunların içinden 5 dk sını keseceğim çok program kurdum kaldırdım olmadı.

acaba siz biliyormusunuz hani bazen videoları hemen yotubeye kayıt yapıyolar ya onlar nasıl kesiyor bi türlü öğrenemedim

siz biliyormusunuz? 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    MS Movie Maker işini görür de kafama takılan şey rtük videoları ne oluyo ya?

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

MuTReFT bunu yazdı:
    -----------------------------
    MS Movie Maker işini görür de kafama takılan şey rtük videoları ne oluyo ya?
    -----------------------------

kardeş denedim denedim denemez olurmuyum dedim ya kaç tane program kullandım ama olmadı bi türlü çok ihtiyacım var yotubeye ekleyeceğim çevirebilsem yapacağımda boyutları 250mb saatlik yayın

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 917 Toplam Mesaj: 3