folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ruhsal Olaylara Giriş Çalışma 2

Ruhsal Olaylara Giriş Çalışma 2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

MErhaba arkadaşlar.Bir hafta geçti sanırım.Çalışmaları yapanlar için şimdi yeni çalışmaları vericem.Bir iki açıklama vs.vs. bişeyler daha yazıcam.

İlk olarak başta verdiğim çalışmalara devam edin onların üzerinde prof olmak şart.Çok hızlı şekilde rahatlamak ve imajinasyon.Bunları ilerletmeniz gerekiyor bu yüzden bu çalışmalara devam.

1-          2. Nefes Çalışması : Bu nefes çalışmasında yapmanız gereken sadece nefes alırken pozitif iyi ne varsa onu soluduğunuzu bunun vücudunuza yayıldığını ruhunuzu beslediğini düşünmek ve nefes verirken içinizde kötü ne varsa hepsinin çıktığını hayal etmeniz gerekiyor.Daha önceki nefes çalışmasında kazandığınız ritim ile yaparsanız daha iyi olur.

2-  Zihinsel boşluk yaratma : Gözünüzü kapatın aklınızda bir boşluk yaratmaya çalışın.Hani aklımızın içinde bir ses vardır sürekli konuşur onu susturun ve hiçbir görüntünün oluşmasına izin vermeyin.Aklınızın içinde tam bir karanlık yaratın.Bunu yapmanın kolay yolu var fakat zor olanı becermek daha iyi.Bunu iradenizi kullanarak yapmaya çalışın.Başlarda pek uzun süre dayanamaya bilirsiniz.İç sesiniz atlar şöyle yap falan der,yarattığınız zihinsel boşluğu mahveder.O iç sesinizi ve diğer herşeyi susturun.Susturduktan sonra dayanabildiğiniz kadar dayanın.Bunun üzerindede denetim kazanmanız gerekir.Yani istediğiniz zaman bu karanlığı bu boşluğu oluşturup istenildiği kadar bu durumda durabilmelisiniz.

3- Vizyon(1) - Vizyon çalışmalarının başlangıcı.Bu çalışma ile zihinsel boşluk çalışmalarını farklı zamanlarda yapmanız gerekiyor.Bu çalışmada iç sesinizi susturun ama görüntülere izin verin onları izleyin takip edin ama üstlerinde düşünmeyin ve yorum yapmayın.Bırakın şekiler aksın.Sizde izleyin.Bunları not etmek çok iyi olur.Fakat.O kadar çok imaj ve şekil göreceksiniz ki baya bir zamanınızı alabilir.Bunları yazmamakta bu çalışmadan yeterince faydalanamamanızı sağlar.Onun için kısa notlar almak iyidir.

4 - Özetleme - Bu tekniği yatmadan önce uygulamanız gerekiyor.Bir gün önce olan tüm olayları sondan başa doğru sarıp zihinsel olarak tekrar yaşamanız gerekiyor.Esasında bu çalışma tüm hayatı özetlemek ile olur fakat başlangıç için tüm hayat baya zar olur.Siz bir gün öncesini tüm ayrıntılara dikkat ederek tekrarlayın.Yani zihinsel olarak hayal edin.MEsela bir gün önce biriyle konuştuysanız ve çok mutlu olduysanız o hisside tekrar yaşamaya çalışın.O an hayal edilince bunu yapmak oldukça kolaydır.Çokta zevklidir.Aynı zamanda kendinizi 3 kişi gözüylede görebilirsiniz.Bu çalışmada hayatınızda yaptığınız hataları inceleyerek bunları engelleyebilirsiniz.Tabi çalışmanın ana amacı bu değil.Bu çalışma sayesinde rüyalarınız renklenecek.

5- Rüya Çalışması(1) - Rüyanızda ellerinize bakmaya çalışın.Sadece yapmaya çalışın.Yapamazsanız sakın strees yapmayın sadece her gece ellerinize bakma niyeti ile yatın.Ellerinize bakıp bakamamanız önemli değil sadece bakmaya çalışmanız önemli.Bakarsanız tabi daha iyi :D:D:D

6- Tefekkür çalışması - 5 duyunuzu olmadan nelerin var olduğunu kanıtlaya bilirsiniz? Bunun hakkında düşünün.Herkes farklı şeyler bulabilirHerkesin düşüncesi kendine sakın yazmayın ortalık bulanır siz sadece bu konu üzerinde düşünün.Kusursuz bir şey bulmaya çalışın.

Şimdilik çalışmalar bu kadar imajinasyon ve rahatlama çalışmalarına devam edin toplam 8 çalışma oldu sanırım.Şİmdilik bu çalışmalar pek komplike şeyler değil fakat yavaş yavaş ilerliyoruz.Hızlı ilerlemekten iyidir.

2.nefes çalışması ile yavaş yaaş ruhumuzu besliyoruz.Fakat bu bize çok az bir enerji sağlar ilerleyen zamanlarda daha büyük enerjileri çekmek için bir iki uygulama yazıcam.

Zihinsel boşluk çalışması iradeyi güçlendirsede esas amacı farklıdır ilerleyen çalışmalarda bunu fark edebilirsiniz.

Vizyon çalışması esasında durugörünün temelleridir.Böylelikle o çalışmayada temel atmış oluyoruz.Vizyonunda bir temeli imajinasyondur.İmajinasyon farklı amaçlar içinde gereklidir.Bu yüzden imajinasyon çalışmasını yapmaya devam ediyoruz.

Özetleme tekniğinin ise pekçok yararı vardır.Mesela tasavvufta bu uygulama vardır amaç bilmeden bir hata yapılmışmı günah işlenmiş mi o incelenir eğer birşey varsa o tespit edilip tövbe edilir ve o hareket veya davranış bir daha yapılmamaya çalışılır böylelikle kusursuz iyi bir ruha sahip olmaya çalışılır(Buna ölmeden önce amel defterinin incelenmesi denir.).Bu çalışmada eski olaylar yaşanırken aslında bilinç noktamızı kaydırırız ve bunu fark etmeyiz.Bir gün içinde bilinç noktamız farklı farklı hareket eder fakat bu hareket 24 saatlik bir sürede olur .Bu çalışma ile bi 24 saatte olan tüm hareketi 5-10 dakikaya sığdırıyoruz.Haliyle bu bize bir akışkanlık sağlıyor.Buda kendini rüyalarda belli ediyor.

Rüyada ellere bakmaya çalışmak ise rüyada farkındalığı yakalamaya çalışmaktır esasında.

Tefekkür çalışması bilincinizi geliştirecektir.Tabi başka etkilerde yaratabilir.Düşünmek olmadan bu işler olmaz.Düşünmek güzeldir. :D

Psiwhell olayı ile telekineziye giriş yapmayı planlıyordum ama telekinezi olayı çok yoracak.Başınız ağrıyacak diğer çalışmalar boşa gidecek.Bu yüzden 3. çalışmada yazıcam.Unutmadan şunuda yazayım.İnternete tılsımlar falan bulursanız şimdilik sakın yapmayın derim.

Şİmdilik bu kadar anlamadığınız birşey olursa sorabilirsiniz.

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    güzel yazı.. telekineziye girceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyorum :)

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

iyi güzelde böyle hareketsiz durarak düşünmek sıkıyo beni :( 5 saniye hareketsiz dursam canım sıkılır sallarım kolumu bacağımı. Ama mecbur dayanacaz işte off. şimdi bunları düşününce - enerji gelecek. ohhooo ben en iyisi kemale erince başliyim bunlara diycem ama çok seviyorum. Bakalım neler olacak....

sanılanın aksine...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

Haftaya telekinezi olayına giricez.Telekinezi olayında konsantrasyon dışında ruhsal enerjide lazım.Bu enerji olmadan yaptığımız iş şuna benzer.

Hiç spor yapmamış bir elemanın halter kaldırmaya çalışması gibi.Halter kıpırdar ama kalkmaz.Onun için ruhsal kasları çalıştırmak lazım. :D

Tabi bi süreden sonra eleman sırf bu çabası yüzünden kaslara kavuşur ve halteri kaldırır fakat baya bi zamanını alır ve çok yorulur.HAlteri kaldırmadan önce kasları çalıştırmak sonra halteri kaldırmak daha iyi gibi.

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    NighT-7 bunu yazdı:
    -----------------------------

iyi güzelde böyle hareketsiz durarak düşünmek sıkıyo beni :( 5 saniye hareketsiz dursam canım sıkılır sallarım kolumu bacağımı. Ama mecbur dayanacaz işte off. şimdi bunları düşününce - enerji gelecek. ohhooo ben en iyisi kemale erince başliyim bunlara diycem ama çok seviyorum. Bakalım neler olacak....

-----------------------------
    Hocam rahatlama olayını yap yine sıkılıyosan biraz gez dolaş.Sıkılma olayı oluyosa devam ettiremezsin çalışmaları.Pek bir yararınıda göremezsin.Rahatlamaya çalış.Tabi bi işin varsa haliyle bitsede kalksam falan diyosun o sıkıyo insanı.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek
    bu olayın birincisi nerede?? ben bulamadım :)

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    italyanın profiline gir, son açtığı konularda göreceksin :)

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

Çalışma 1 - http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=39707

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    3. çalışmayı yazmadan önce bu uygulamaları deneyenler yaşadıkları ilginç birşeyler olduysa onları yazsın.Rüyalarında ellerine bakabilenler varsa onuda yazsınlar.Ama sadece çalışmaları yapanlar yazsınlar.ONa göre 3. çalışmaları yazacağım.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek
    saol hoca (; Sen diğer çalışmalarıda yaz şimdi yapamasak bile sonra yaparız...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BBS
    BBS's avatar
    Erkek
    dostum iimiş ya devamını bekliyoz;)

..
Toplam Hit: 2244 Toplam Mesaj: 11