Ruijie Ürünleri İçin Destek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

Hocalar kolay gelsin,

Yaklaşık 3 senedir Ruijie’nin router, access point ve switch ürünlerini çok sayıda müşterimizde kullanıyoruz. Genel olarak ürünlerden oldukça memnunuz; sorunsuz ve kullanışlı bir yapıya sahipler.

Temel özelliklerin büyük bir kısmını çözdük. Ancak daha ileri seviye özellikleri öğrenebilmek için kapsamlı bir eğitim almamız gerektiğini düşünüyoruz.

Bu konuda eğitim verebilecek kişi veya kurum varsa, yönlendirme ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

Yol Güzeldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek
    zamazingo bunu yazdı

Hocalar kolay gelsin,

Yaklaşık 3 senedir Ruijie’nin router, access point ve switch ürünlerini çok sayıda müşterimizde kullanıyoruz. Genel olarak ürünlerden oldukça memnunuz; sorunsuz ve kullanışlı bir yapıya sahipler.

Temel özelliklerin büyük bir kısmını çözdük. Ancak daha ileri seviye özellikleri öğrenebilmek için kapsamlı bir eğitim almamız gerektiğini düşünüyoruz.

Bu konuda eğitim verebilecek kişi veya kurum varsa, yönlendirme ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

benim çalıştığım bilgi birikim sistemleri firması var onlarda baya bu cihazlardan satıyor,

özellikler konusunda kendilerini geliştirdiklerini düşünüyorum,

isterseniz bi iletişime geçin

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek
    emnimax bunu yazdı
    zamazingo bunu yazdı

Hocalar kolay gelsin,

benim çalıştığım bilgi birikim sistemleri firması var onlarda baya bu cihazlardan satıyor,

özellikler konusunda kendilerini geliştirdiklerini düşünüyorum,

isterseniz bi iletişime geçin

Teşekkür ederim dostum

Yol Güzeldir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opsiyonel
    opsiyonel's avatar
    Erkek
    zamazingo bunu yazdı

Hocalar kolay gelsin,

Rujie ürünleri için firmamızdan size destek ve eğitim verebiliriz detaylı görüşmek için dm yada telefon üzerinden ulşabilirsiniz hocam iyi günler dilerim. 

imza
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cevik
    cevik's avatar
    Erkek

Selam,

çalıştığım firmada bu ürünlere destek veriliyor, dilersen taleplerini ilgili kişilere iletebilirim. Dm ile iletişime geçebilirsin.

Parlayan bizi paylar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Geçen yaz döneminde 3 adet proje için kullandım f/p ürünü arubadan sonra ilaç gibi geldi 

ZalımMadam.10.07.24
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _CD_
    _CD_'s avatar
    Erkek

Vitel'in youtube kanalında eğitim videoları olabiliyor ruijie ile ilgili.

Ek olarak İleri düzey network eğitimi aldıktan sonra protokoller sabit zaten her cihazı kullanabilirsiniz.

Algoritması yok bu aşkın; 8 Harf 3 Hece.
Toplam Hit: 751 Toplam Mesaj: 7
ruijie