Ruijie Ürünleri İçin Destek
-
Hocalar kolay gelsin,
Yaklaşık 3 senedir Ruijie’nin router, access point ve switch ürünlerini çok sayıda müşterimizde kullanıyoruz. Genel olarak ürünlerden oldukça memnunuz; sorunsuz ve kullanışlı bir yapıya sahipler.
Temel özelliklerin büyük bir kısmını çözdük. Ancak daha ileri seviye özellikleri öğrenebilmek için kapsamlı bir eğitim almamız gerektiğini düşünüyoruz.
Bu konuda eğitim verebilecek kişi veya kurum varsa, yönlendirme ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
-
zamazingo bunu yazdı
Hocalar kolay gelsin,
Yaklaşık 3 senedir Ruijie’nin router, access point ve switch ürünlerini çok sayıda müşterimizde kullanıyoruz. Genel olarak ürünlerden oldukça memnunuz; sorunsuz ve kullanışlı bir yapıya sahipler.
Temel özelliklerin büyük bir kısmını çözdük. Ancak daha ileri seviye özellikleri öğrenebilmek için kapsamlı bir eğitim almamız gerektiğini düşünüyoruz.
Bu konuda eğitim verebilecek kişi veya kurum varsa, yönlendirme ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
benim çalıştığım bilgi birikim sistemleri firması var onlarda baya bu cihazlardan satıyor,
özellikler konusunda kendilerini geliştirdiklerini düşünüyorum,
isterseniz bi iletişime geçin
-
emnimax bunu yazdızamazingo bunu yazdı
Hocalar kolay gelsin,
benim çalıştığım bilgi birikim sistemleri firması var onlarda baya bu cihazlardan satıyor,
özellikler konusunda kendilerini geliştirdiklerini düşünüyorum,
isterseniz bi iletişime geçin
Teşekkür ederim dostum
-
zamazingo bunu yazdı
Hocalar kolay gelsin,
Rujie ürünleri için firmamızdan size destek ve eğitim verebiliriz detaylı görüşmek için dm yada telefon üzerinden ulşabilirsiniz hocam iyi günler dilerim.
-
Selam,
çalıştığım firmada bu ürünlere destek veriliyor, dilersen taleplerini ilgili kişilere iletebilirim. Dm ile iletişime geçebilirsin.
-
Geçen yaz döneminde 3 adet proje için kullandım f/p ürünü arubadan sonra ilaç gibi geldi
-
Vitel'in youtube kanalında eğitim videoları olabiliyor ruijie ile ilgili.
Ek olarak İleri düzey network eğitimi aldıktan sonra protokoller sabit zaten her cihazı kullanabilirsiniz.