Rumuzumuz@Sitemizinismi.Com Şeklinde Mail Alma/Dağıtma (Yardım)
-
Hocam bazı sitelerde görüyorum.
Sizin hala sitemizinismi.com şeklinde mailiniz yokmu gibi sloganlarla mail bildirimleri.
Ve bu mail adresleri hotmail'in sitesinden alınıyor, aynı @hotmail.com gibi çalışıyor.
Bunu nasıl yapıyoruz hocam? Nasıl doğrulama yapıyoruz? Nerelere giriyoruz, hangi komutları gerçekleştiriyoruz?
Bende çevremdekilere isim@ahmetfaydali.com şeklinde mail dağıtmak istiyorum. @hotmail.com gibi mail alabilen, mail gönderebildiğimiz, msn'de kullanabildiğimiz bir mail dağıtmak.
Umarım anlatabilmişimdir. Tahribatta çoğu kişinin sitesinde de bu hizmeti gördüm.
Yardımlarınızı bekliyorum.
-
-
hocam hangi host şirketiyle çalışıyosun ? hostu alırken mutlaka görmüşsündür bilmem kaç tane e mail diye.cpanel ya da parallels ne kullanıyorsan artık oradan e-mail ayarlarından kendin açacaksın, hotmail gibi çalışmasını her zaman bekleyemeyiz hostun güzel bi web tabanlı mail servisi sağlıyorsa güzel olur.ya da direkt hotmailden/gmailden de alabilirsin.gmailden almak oldukça basit ama hotmaili denemedim. msnde kullanabilmek için ise google da sign up with your own e-mail adress diye bir aratıver ilk bikaç sonuç içinde çıkıyor var olan adresini messenger da kullanmak için gerekli olay =)