folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Rumuzumuz@Sitemizinismi.Com Şeklinde Mail Alma/Dağıtma (Yardım)

Rumuzumuz@Sitemizinismi.Com Şeklinde Mail Alma/Dağıtma (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

Hocam bazı sitelerde görüyorum.

Sizin hala sitemizinismi.com şeklinde mailiniz yokmu gibi sloganlarla mail bildirimleri.

Ve bu mail adresleri hotmail'in sitesinden alınıyor, aynı @hotmail.com gibi çalışıyor.

Bunu nasıl yapıyoruz hocam? Nasıl doğrulama yapıyoruz? Nerelere giriyoruz, hangi komutları gerçekleştiriyoruz?

Bende çevremdekilere isim@ahmetfaydali.com şeklinde mail dağıtmak istiyorum. @hotmail.com gibi mail alabilen, mail gönderebildiğimiz, msn'de kullanabildiğimiz bir mail dağıtmak.

Umarım anlatabilmişimdir. Tahribatta çoğu kişinin sitesinde de bu hizmeti gördüm.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

hocam hangi host şirketiyle çalışıyosun ? hostu alırken mutlaka görmüşsündür bilmem kaç tane e mail diye.cpanel ya da parallels ne kullanıyorsan artık oradan e-mail ayarlarından kendin açacaksın, hotmail gibi çalışmasını her zaman bekleyemeyiz hostun güzel bi web tabanlı mail servisi sağlıyorsa güzel olur.ya da direkt hotmailden/gmailden de alabilirsin.gmailden almak oldukça basit ama hotmaili denemedim. msnde kullanabilmek için ise google da sign up with your own e-mail adress diye bir aratıver ilk bikaç sonuç içinde çıkıyor var olan adresini messenger da kullanmak için gerekli olay =)

http://kocaer.me
Toplam Hit: 1186 Toplam Mesaj: 3