Rundll32.Exe Trojen,Virüs.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Erkek
    S.a müridler ya bende nasıl olduysa pc'ye trojen'midiri nedir rundll42.exe die bi dosya bulaşmış , o virüs çalıştığında 2 hdd'imde acayip kasılıyordu , yenile bile zor yapıyordum , en sonunda rundll32.exe yi buldum onun yaptığını farkettim , şimdi onu silmeye çalışıyorum ama bir türlü olmuyor. regeditten sildim gitmiyor, msconfig'de zaten yok , görev yöneticinden soy ağacını bile sonlandırdım pc açıldığında tekrar oluşuyor , sysedit'tede yok. bu meret nereye gitsem orada :S bi bildiğiniz program warsa bunun çalışmasını kesebilecek , silebilcek felan çok yardımcı olmuş olursunuz. yardımlarınızı,çözüm önerilerinizi bekliyorum saolun şimdiden..

not:sistem geri yükleme yapın demeyin sakın o en son çarem..

(kreston'a yardımları için tşk. ederim )

Kendinin tutulmuş olduğu aynı hastalığa tutulmuş başka bir hastayı iyileştirmeye uğraşan doktor..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    bunu manuel olarak yapamak zordur

eğer virus ise dosta çalışan bir antivirus yükle, f-port dos ı bulup kurabilirsin, dosta tarama yapabilirsin, eğer yapamıyorsan nod32,kaspersky gibi antiviruslerle güvenli kipte tarat..

Spy tarzı birşeyse ad-aware yazılımın kurabilirsin

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Erkek
    şimdi yaptım dediğini anti spy ware mi ne warya microsoft defender la yine bulmadı. Ama silecem ben onu :) Neyse saol ertan yinede yardımın için.

Kendinin tutulmuş olduğu aynı hastalığa tutulmuş başka bir hastayı iyileştirmeye uğraşan doktor..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    anti spy değil, ad-aware, ayrıca microsoftun programlarını salla

Burdan indir

http://dw.com.com/redir?pid=10399602&merid=69274&mfgid=69274<ype=dl_dlnow&lop=btn&edId=3&siteId=4&oId=3120-8022_4-10399602&ontId=8022_4&dlrs=1&destUrl=http://www.download.com%2F3001-8022_4-10399602.html

Dil paketi var ama türkçeyi koymamışlar ibneler...

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Erkek
    saol be ertan ilgin için tekrar tşk.ler denicem artık olmazsada canın sağ olsun

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    kaspersky 6.0 bulmuomu ya?

Amphetamine Logic.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Erkek
    yok bulmuyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crematory
    crematory's avatar
    Erkek
    rundll32.exe silmek mi istiosn manuel sil
    ctrl + alt + dlete bas işlemlere gel ordan rundll32 i bul

daha sonra sonra rundll32nin eesinin olsugu klasorue gel

il bata görev yontecindn "delete" basıp sil heemn ardından terar çalısmaya baslamadan klasorden de sil .
Toplam Hit: 5300 Toplam Mesaj: 8