Rusça Çeviri Yapabilecek Arkadaşlar ( 2-3 Satır )
-
"Сегодня я расскажу вам историю о человеке утонувшим в холодных водах океана. После потери того кого он любил. Эта история о человеке который умер дважды"
burda ne anlatılmak isteniyor rusca bilen arkadaşlar cevirebilirmi. google translatesiz.
-
"Bugün size okyanusun soğuk sularında boğulan bir adam hakkında bir hikaye anlatacağım.Bu hikaye Sevdiği birinin kaybı sonrasında. iki kez ölen bir adam hakkında"
aynştan was here
-
"türk erkekleri beni neden hep rahatsız ediyor anlamış değilim. sanırım hepiniz aynısınız."
-
umit bunu yazdı
"Bugün size okyanusun soğuk sularında boğulan bir adam hakkında bir hikaye anlatacağım.Bu hikaye Sevdiği birinin kaybı sonrasında. iki kez ölen bir adam hakkında"
aynştan was here
-
"merdivenlerin başında aslında orada olmayan bir adam gördüm. keşke çekip gitse..."
-
"kahve kokusu eşliğinde sarılmıştı bana , keşke herşey düşündüğüm kadar güzel olsaydı"
-
herkes ölümüne sallamış ya :) ya tutarsa :)
herkes yaratıcılıgını konusturuyo maşallah :)
narkozMRT tarafından 02/Nis/13 21:31 tarihinde düzenlenmiştir -
"Bugün size okyanusun soğuk sularında boğulan bir adam hakkında bir hikaye anlatıcam.Sevdiği kişiyi kaybetdikden sonra.Bu hikaye iki kere ölen bir adam hakkında."
-
u235 bunu yazdı
"Bugün size okyanusun soğuk sularında boğulan bir adam hakkında bir hikaye anlatıcam.Sevdiği kişiyi kaybetdikden sonra.Bu hikaye iki kere ölen bir adam hakkında."