Rusca Görsel Eğitim Seti ( İstek )
-
Beyler Türkce yada İngilizce rusca görsel eğitim seti uploadlayabilecek yada isim söyleyebilecek var mı ? Akademi Press'in rusca setini talan ettim netde bulamadım.Hep linkler kırık.
50 dersde rusca eğitim seti zaten elimde var baska bisey arıyoru görsel.
-
ya ingilizce filan rusçanın yanında kuş dili gibi kalır. türkçeye telaffuz olarak çok uzak bir dil. gerçekten çok zor ama öğrendinmi de inanılmaz avantajlar sağlayacak bir dil
-
raul bunu yazdı:
-----------------------------
ya ingilizce filan rusçanın yanında kuş dili gibi kalır. türkçeye telaffuz olarak çok uzak bir dil. gerçekten çok zor ama öğrendinmi de inanılmaz avantajlar sağlayacak bir dil
-----------------------------tamam hocam yorumun için sağol.Var mı set ? : D
-
up
-
set yok ta isim olarak rosetta stone ve tell me more her dilde var . illaki rusçası vardır . bu 2 isim üzerinden yap araştırmalarını
-
raul bunu yazdı:
set yok ta isim olarak rosetta stone ve tell me more her dilde var . illaki rusçası vardır . bu 2 isim üzerinden yap araştırmalarını
-----------------------------ha hoca onları biliyomda bu daylight gibi bişey arıyorum ben
-
up
-
hacı banada lazım acil öğrenmem lazım helal süt emmiş bi rus bulursam evlencem:)
-
sertan_06 bunu yazdı:
hacı banada lazım acil öğrenmem lazım helal süt emmiş bi rus bulursam evlencem:)
-----------------------------evlen tabi kardeşim . yabancı hatunlar inanılmaz uysal inanılmaz iyi huylu oluyorlar. türkiyedeki hemcinsleri gibi götü kalkık , kıl , triplerde olmuyorlar. dene bi kere vazgeçemeyeceksin :)
-
hacı sole ıyı bı set lazım acil tarafından yaklasık 1 ay sora falan bede rusyaya gıdecegım on hazırlık yapmam lazım seslı ve gorsel bı set lazım kelıme teleffuzları ve okunuş biçimleri falan