Rusca Kitabı Arıyorum
-
Beyler elinde güzel rusca kitabı olan varsa max. 20-25 liraya kadar satin alabilirim.Yada Inci Kut'un Ispanyolca kitabıylada takas edebilirim.Kitapda cizik dahi yok.Alacağım kitabın cok yeni olmasına gerek yok kaliteli icerik ve okunacak kadar saglam olsun yeter.
-
up
-
up
-
bnada lazım sanırsam o sebep ıup :) hiç yoktan bi kitap önerisi beaa
-
dostum eğer e-book istersen 50 Derste Rusça adlı kitabı öneririm (aşağıdaki linkten ulaşabilirsin) ayrıca livemocha.com adlı sitedende faydalanabilirsin. çok eğlenceli ;)
edüüt: aşağıda link var dedik eklemeyi unuttuk iyimi (:
http://www.tahribat.com/Forum-50-Derste-Rusca-Kitabinin-Ses-Dosyalari-Istek-123448/2/ -
pdf olurmu?
-
valla gonderirdim ama uzaktayim..
tavsiye edecegim kitap FONO YAYINLARI rusca konusma klavuzu fiyati 22TL sadece bu kitap sayesinde rusca ogrendim iyi derecedeyim suan direk kitap okuma gibi ezberlemeden tekrarlamadan okudum ama tabi rusyada olmamin avantaji ama ozellikle bu kitap yardimci oldu cok...
-
COURAGE_x bunu yazdı:
-----------------------------
valla gonderirdim ama uzaktayim..
tavsiye edecegim kitap FONO YAYINLARI rusca konusma klavuzu fiyati 22TL sadece bu kitap sayesinde rusca ogrendim iyi derecedeyim suan direk kitap okuma gibi ezberlemeden tekrarlamadan okudum ama tabi rusyada olmamin avantaji ama ozellikle bu kitap yardimci oldu cok...
-----------------------------bakayım bi ona.
Beyler pdf olan 50 dersde rusca bende de var sagolun