Ruse Üniversitesi"Ne Gidecek Arkadaşlar
-
bayadır sitede yurtdışı eğitim konuşuluyo
bulgaristan ruse üniversitesi bana en uygun gelen üniversite oldu ciddi şekilde düşünüyorum gitmeyi 2 arkadaş daha var siteden acaba başka gitmeyi düşünen var mı?
ben evrakları toplamaya başladım işi kesinleşen veya varsa şu an bulgaristan'da okuyan arkadaşlar bilgi verebilir mi acaba
-
yök denkliği yok desem "zaten özel sektörde çalışacam" dersin..YÖK denkliği olmadığını duymuştum. Zumsuk baya bi araştırmıştı. Umarım eğitim olarak özel sektörün takdir ettiği bi üniversitedir..
-
Bulgaristan ve YÖK dengi diyorsan
www.universium.org
-
yök denkliği var diye biliyorum yanılıyorsam bulgaristan'da yök denkliği olan bir üniversite var mı peki
ama ben biraz bakiim..
-
abi ben baktım yökte var fakat matematik ve fizik 3 ten yukarı olmalı (bilgisayar bölümü için diyorum) benim aşşağı idi tutmadı
şimdi kıbrısa gidiyorum.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------abi ben baktım yökte var fakat matematik ve fizik 3 ten yukarı olmalı (bilgisayar bölümü için diyorum) benim aşşağı idi tutmadı
şimdi kıbrısa gidiyorum.
-----------------------------eyvallah benim ikisi de 5 ama biz sadece bir sene gördük bunu sordum sorun çıkarmazlar dedi türkiyedeki kadar takılmıyorlarmış
-
metematik olayı sorun olcak gibi benim mat 2 fizik 4'tü.
ben diplomanın 70 uzeri olması yeterli diye konusmustum adamlarla ama bakıcaz pazartesi sonuclancak bu olay
-
zumsuk hocam sen bu konuda araştırmışın bizi biraz aydınlat