folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Rusya Ya Da Belarus'ta Yaşayan Var Mı?

Rusya Ya Da Belarus'ta Yaşayan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mutubilir
    Mutubilir's avatar
    Erkek

Herkese iyi sabahlar. Rusya ya da belarus'ta ikamet eden var mı acaba ya da yakın zamanda bulunacak olan ? Nakhla sarı şeftali arıyorum Türkiye'de sağlam yok izmir kemeraltı dışında. Ben de şuan çok uzağım oraya. İzmirden bir müridden rica edeyim diyorum ancak nargile ile ilgilenmeyen birine çakma bir tütün versinler istemiyorum. Orjinal şeftaliler bir süredir Rusya'ya taşınıyor. Orada olan varsa bunun için bir ricada bulunacaktım. 

Aslan bile atı görünce götünü saklar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

pikaçu rusyada

https://nargiletr.com/nakhla-100-gr/seftali-100-gr-sari

stokta yok diyor ama whatsapp numarası var oradan iletişime geçebilirsin hocam.

bir dene bence.

bu arada internetten alkol tütün sigara satılmaması kadar çağ dışı birşey yok amk.

ya adam vergisini ödesin legal şekilde herşeyi alabilsin niye yasak koyuyorsunuz , sigaraya karşıyım ama adamın alma yöntemine karşı değilim. 

teknoloji düşmanıyız resmen. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mutubilir
    Mutubilir's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

pikaçu rusyada

https://nargiletr.com/nakhla-100-gr/seftali-100-gr-sari

stokta yok diyor ama whatsapp numarası var oradan iletişime geçebilirsin hocam.

bir dene bence.

bu arada internetten alkol tütün sigara satılmaması kadar çağ dışı birşey yok amk.

ya adam vergisini ödesin legal şekilde herşeyi alabilsin niye yasak koyuyorsunuz , sigaraya karşıyım ama adamın alma yöntemine karşı değilim. 

teknoloji düşmanıyız resmen. 

Hocam o sitedeki arkadaşla iletişime geçtim ancak elimizde yok şuan diyor. Pikaçuya yazayım olmazsa hocam teşekkürler.

İlginç bir şekilde genç kesimi sansürle yasaklarla adına ''kötü'' dedikleri şeylerin ulaşımını engellemeye çalışıyorlar. Söz meclisten dışarı internet üzerinden bıçak muşta tarzı şeyler satan siteler tütün satan siteler kadar kovalanmıyor. Ulan biri kendini öldürme aracı biri başkasını. Salın insanlar kendisini öldürsün :)) 

Aslan bile atı görünce götünü saklar
Toplam Hit: 985 Toplam Mesaj: 3
rusya