Rusya‘Da İlginç Ceset

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

Image%20and%20video%20hosting%20by%20TinyPic

Rusya‘ya bağlı Buryatya Cumhuriyeti‘nde bir grup genç, ormanda uzaylılara benzeyen bir ceset görüntüledi. Yaklaşık bir metre uzunluğundaki ceset, insan şeklindeki uzaylılara benzetiliyor.

Buryatya‘nın Kamensk köyünde ormanda gezen gençler, kar altında buldukları cesedin görüntüsünü çekti. Cesedi köpeğin bulduğunu ve kendilerine gösterdiğini anlatan gençler, yaratığı telefon kamerasına çekti. Görüntüde yaratığın sağ bacağının koptuğu görülüyor. Görüntüyü internete yayınlayan gençler, ölü UFO bulduklarını iddia etti.

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dün veridli bu 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Explosive bunu yazdı:
    -----------------------------

dün veridli bu 

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

baktım goremedim link verebilirmisiniz hocam? tahribatın yorumlarını merak ediyorum. rene'yede iletecem. daha önce açıldığını. silinmesi isteiyecem

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TBT
    TBT's avatar
    Erkek

RotKerim bunu yazdı:

baktım goremedim link verebilirmisiniz hocam? tahribatın yorumlarını merak ediyorum. rene'yede iletecem. daha önce açıldığını. silinmesi isteiyecem

http://www.tahribat.com/Forum-Geldiler-136531/1/geldiler/

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Ölü UFO bulmuşlar vay be:)

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    canli manli gelirlerse ins turkiyeye gelmezler.trde tecavuz ederler bunlara
Toplam Hit: 1726 Toplam Mesaj: 7