Rüya Programı Siz Sorun O Yorumunu Yapsın
-
Rüya Günlüğü, bir rüya atölyesidir. Kendi dalında Türkiye’de ve Türkçe’de benzeri olmayan bir yazılımdır. Rüya Günlüğü ile rüyalarınızı kaydedebilir ve içerdiği büyük tabir ansiklopedisi ile isterseniz adım adım, isterseniz otomatik olarak tabir ettirebilirsiniz.
Günlükte, yaşanan olayları, hislerinizi ve hatıralarınızı ayrı ayrı girebilirsiniz. Tabir ansiklopedisinde istediğiniz tabiri aratabilirsiniz.
Hayatınızda ve rüyalarınızda tesir sahibi kişilerle ilgili notlar tutabilirsiniz. Rüya, günlük ve aktör kayıtlarını yazdırabilirsiniz. Geniş arama yeteneğiyle kayıtlarda aradığınız ibareyi kolayca bulabilirsiniz

-
HerSeyi Yorumlar Mı ? Konulu Rüyaları Falan ?
-
HeyQirs bunu yazdı:
-----------------------------
konulu rüyayı ben yorumlayayım size :D
Mobydick64 Tabiri : Acilen bi kız arkadaş bulup evlenme yolunda iyi adımlar atman gerekli.. yoksa sonunu hayırlı görmüyorum :D
-
Yoruma İstinaden :
Evlenicek Kız Aranıyor Helal Süt Emmiş Yada İçmiş Kız Aranıyor (Para Bok Gibi..)
-
HeyQirs bunu yazdı:
-----------------------------konulu rüya hahahah :D o rüyayı kendinde yorumlayabilirsin. programa gerek yok :)
-
ne arasam yok efendim bu deneme sürümü olduğu için o tabir çıkarılmışmış..Ne işe yaradıki.demo bu