Rüya Tabirinden Anlayan Ya Da Anlamayan Warsa Baksın :))
-
İyi akşamlar arkadaşlar dün akşam daha doğrusu bu sabah çok değişik bi rüya gördüm sizle paylaşmak istedim umarım içinizde rüya tabirinden anlayan wardır da neymiş oğrenmiş olurum.
Şimdi rüyada olay benim odamda geçiyo. Telefon çalıyo ben korkuyorum sebebini bilmiyorum ama. Tanımadığım bi numara. Açıyorum kimsin diyorum cewap yok tekrar soruyorum yine yok. çok soruyorum bu soruyu en son bi ses Allah diye bağırıyo ama ben bu sesi duyunca şimdiye kadar hiç korkmadığım kadar çok korkuyorum. sonra yüzüne kapatıyorum telefonu korkarak. Sonra bi arkadaşa anlatıyorum bunu o da bana bi resim gösteriyo hani bi ara çıkmıştı filisitinde mi ne bi yaratık wardı ya tek gözlü hani hapise koymuşlar durmamış falan kıyamet alametlerinden diyolardı onu gösterdi. ben de aa arayan buydu diyorum güya aradığında resmini de görmüşüm. sonrasını hatırlamıyorum ama aşırı korkarak uyandım. Ne bu rüya bi yorum yapabilecek olan war mı ?
-
Hayırdır inşallah. Bu tür rüya görenlere genelde dötün açık kalmış derler
-
hawalar ısındı tabi acık kalıo bi taraflarmız ondandır garabet ruyalar=))
-
ya okumuyorsunuz yatarken 2 dua sonra böle garip garip rüyalar
-
Ya yok açık deildi uyanınca baktım :) ayrıca bence açık kalıp soğuk wurdu diye o lafı söylerler e soğuk vuracak bi hava da yok ki sıcaktan yanıyorum burda :((
-
Hoca Arayan Kişinin Telefon Numarasını hatırlıyorsan bana verebilirsin..))) neyse gcmıs olsun dıyeym:D hayırdır ınsallah..))
-
hemen savcılığı ara bu telefonu tespit ettir bence.)) sana büyük haber gelecek .attım tutarsa tescilli müneccim olurum amk.
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=41985
bide bu var.noluo lan size sevgili muridler..:) -
herkes bi rüya görüo :D bendemi görsem bi taNe
-
telefonunun calmasının elbet bi nedeni wardır.. zaten war. allah diye bi ses geliyor.. bu ses müjdeli bi habere yol acar..
o korku ise senin dinine sadık bi insan olmana yol acacaktır..
NoT : fikrimce.. bi şeyhe yada bi imama sölemedim :D
hayırlısı neyse o olsun.. ama güsel bi rüya bunu bil ;)