Rüyamda Kasiyer Kıza Verdiğim İbretlik Ayar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Olay tamamen gerçektir uydurma filan değil, bugün rüyamda yaşadım bu olayı arkadaşlar,

Koltuk altı deodorant aldım başı toplu olandan, neyse ücreti ödemek için kasiyer kıza uzattım kız güldü sadece bunumu aldınız beni bir ürünle meşgul etmeyin dedi, acayip bozuldum. Bende geri marketi dolaşarak 15-20 parça daha ürün aldım aynı kasiyer kıza gittim kız tüm ürünleri geçirdi en son deodorant kaldı, onu okuttuğu zaman dedimki diğer ürünleri iptal et sadece bunu alıyorum dedim. Ve çıkışta da hediye paketi yaptırıcam dedim. Kız dondu kaldı,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

rüya tabi, olabilir

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek

ruyanda bunu gorduysen zamaninda hatunun biri iyi ayar vermis sana :)

ruyanda boyle detayli bi is goremessin, ama guzel hikaye :)

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

st_anger_turk

Neden rüyamda böyle detaylı şeyler göremem, ben 1-2 yaşımdaki bazı olayları hatırlıyorum sen neyden bahsediyorsun,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

hll knk

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

vay amk (0.o)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Rüya daha iyi son bulabilirdi :) Ben bu kasiyerlere uyuz oluyorum arkadaş.Ben alışverişi çok sakin bir şekilde yapıyorum ama kasaya gittiğimde sanki maratona girmişim gibi hissediyorum kendimi.Bir yandan ürünleri torbaya hızlı hızlı koyarken diğer yandan bilmem kaç liralık ücreti ödemek için cuzdanı çıkarmaya çalışıyorum.Kasiyere "take it easy, man" demek istiyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

kaç senedir çözemedim bu adamı

Toplam Hit: 1243 Toplam Mesaj: 8