Rüyamda Kasiyer Kıza Verdiğim İbretlik Ayar
-
Olay tamamen gerçektir uydurma filan değil, bugün rüyamda yaşadım bu olayı arkadaşlar,
Koltuk altı deodorant aldım başı toplu olandan, neyse ücreti ödemek için kasiyer kıza uzattım kız güldü sadece bunumu aldınız beni bir ürünle meşgul etmeyin dedi, acayip bozuldum. Bende geri marketi dolaşarak 15-20 parça daha ürün aldım aynı kasiyer kıza gittim kız tüm ürünleri geçirdi en son deodorant kaldı, onu okuttuğu zaman dedimki diğer ürünleri iptal et sadece bunu alıyorum dedim. Ve çıkışta da hediye paketi yaptırıcam dedim. Kız dondu kaldı,
-
rüya tabi, olabilir
-
ruyanda bunu gorduysen zamaninda hatunun biri iyi ayar vermis sana :)
ruyanda boyle detayli bi is goremessin, ama guzel hikaye :)
-
@
st_anger_turk Neden rüyamda böyle detaylı şeyler göremem, ben 1-2 yaşımdaki bazı olayları hatırlıyorum sen neyden bahsediyorsun,
-
hll knk
-
vay amk (0.o)
-
Rüya daha iyi son bulabilirdi :) Ben bu kasiyerlere uyuz oluyorum arkadaş.Ben alışverişi çok sakin bir şekilde yapıyorum ama kasaya gittiğimde sanki maratona girmişim gibi hissediyorum kendimi.Bir yandan ürünleri torbaya hızlı hızlı koyarken diğer yandan bilmem kaç liralık ücreti ödemek için cuzdanı çıkarmaya çalışıyorum.Kasiyere "take it easy, man" demek istiyorum.
-
kaç senedir çözemedim bu adamı